Lifestyle

Νατάσσα Μποφίλιου: Έγινε κανονικά η συναυλία της εν μέσω εθνικού πένθους – «Ο πόνος δεν κρατάει 3 ημέρες»

Νατάσσα Μποφίλιου: Έγινε κανονικά η συναυλία της εν μέσω εθνικού πένθους – «Ο πόνος δεν κρατάει 3 ημέρες»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Θέλοντας να προσδώσει χαρακτήρα διαμαρτυρίας στην απόφασή της να τραγουδήσει εν μέσω πένθους, η ερμηνεύτρια «εξαπέλυσε» από σκηνής ένα... μανιφέστο περί «δίκαιων αγώνων»

Με τη χώρα να βρίσκεται σε τριήμερο εθνικό πένθος λόγω του πολύνεκρου ναυαγίου σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου, πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες -ηθοποιοί και τραγουδιστές- που ακύρωσαν τις προγραμματισμένες συναυλίες και παραστάσεις τους.

Σε αυτούς ωστόσο δεν συγκαταλέγεται και η γνωστή για το ερμηνευτικό και «πολιτικό» της πάθος αοιδός, Νατάσσα Μποφίλιου. Θέλοντας να προσδώσει χαρακτήρα διαμαρτυρίας στην απόφασή της να μην αναβάλει την προγραμματισμένη της εμφάνιση στο ανοιχτό θέατρο Νέας Ιωνίας, στον Βόλο (σ.σ. χθες, Πέμπτη, 15 Ιουνίου), η «πασιονάρια» τραγουδίστρια ανέβηκε -όχι μ’ έναν ηγέτη στο βουνό, όπως έλεγε παλαιότερα, αλλά στη σκηνή- «εξαπολύοντας» ένα… μανιφέστο περί πένθους, το οποίο, όπως είπε, για εκείνη δεν κρατάει τρεις μέρες.

«Δεν είναι η αποχή. Για μας η διαμαρτυρία είναι η θέση και η στάση ζωής» είπε η ερμηνεύτρια, καθώς το κοινό φώναζε «μπράβο».

«Σκεφτόμαστε» συνέχισε, «ότι δεν έχουμε σκοπό, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα, που τίποτα δεν έχουν σαν αποτέλεσμα, ότι δεν έχουμε σκοπό να πενθούμε τρεις ημέρες. Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες. Κρατάει, μαζί με τη δέσμευσή μας, ότι θα παλεύουμε όλη μας τη ζωή δίκαιους αγώνες για έναν άλλο κόσμο, που μέσα στη θάλασσα, το μόνο που θα συμβαίνει, είναι να κολυμπάμε και να σκεφτόμαστε καλύτερα τον εαυτό μας και όχι να πνίγουμε ανθρώπους, με τις χυδαίες και ελεεινές πολιτικές που επιλέγουμε».

«Αυτή είναι η δική μας η διαμαρτυρία» κατέληξε, αποθεούμενη, η Μποφίλιου, επιστρέφοντας στην… κανονική ροή του προγράμματός της και στην ολοκλήρωση της συναυλίας της, εν μέσω πένθους.

«Κομμουνιστές είμαστε, όχι ηλίθιοι» σχολίασαν κάποιοι χρήστες στο Twitter, υπονοώντας ότι η Νατάσσα Μποφίλιου δεν θα μπορούσε να αναβάλει τη συναυλία και να χάσει τις εισπράξεις…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments