Αθλητισμός

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει το 1,5 εκατ. ευρώ για Γκαμπιαντίνι αλλά δεν παίζει… μόνος»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει το 1,5 εκατ. ευρώ για Γκαμπιαντίνι αλλά δεν παίζει… μόνος»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τις πληροφορίες για τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Μπάτσι αλλά και τις συμφωνίες που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ μέχρι τα τέλη Ιουνίου και τις περιπτώσεις των Γκαμπιαντίνι και Ντάλμπερτ που ενδιαφέρουν σοβαρά σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου 

Τις πληροφορίες για τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Μπάτσι αλλά και τις συμφωνίες που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ μέχρι τα τέλη Ιουνίου και τις περιπτώσεις των Γκαμπιαντίνι και Ντάλμπερτ που ενδιαφέρουν σοβαρά σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στο bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» μιλώντας στην εκπομπή «Πρεσάρισμα», ανέφερε πως ο Νικολάε Κονσταντίν ο οποίος ήταν τεχνικός της Πετρολούλ, έχει προβάδισμα για να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο, μιας και ο Μπάτσι εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

Για τις μεταγραφικές εξελίξεις που πιέζουν τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως μέχρι τα τέλη Ιουνίου είναι αναγκαίο να έχει ενισχυθεί σε κάποιες από τις 3-4 θέσεις που βρίσκονται σε προτεραιότητα, με το πιο σημαντικό να είναι το θέμα του σέντερ φορ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η πρόταση για τον Γκαμπιαντίνι έχει φτάσει στο 1,5 εκατ. ευρώ και είναι ο βασικός στόχος αλλά οι «ασπρόμαυροι» δεν παίζουν μόνοι, μιας και για τον Ιταλό ενδιαφέρονται πολλές ομάδες, μεταξύ άλλων και η Κάλιαρι. Μάλιστα, έκανε λόγο πως προϋπόθεση είναι να πει το «ναι» ο έμπειρος επιθετικός για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με τη Σαμπντόρια.

Τέλος, για τις άλλες θέσεις σχολίασε ότι η περίπτωση του Ντάλμπερτ είναι πιο κοντά για να κλείσει, στις θέσεις των εξτρέμ ο Σίστο απασχολεί αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο, ενώ για το κέντρο ο Μεϊτέ είναι υψηλού επιπέδου, στον ΠΑΟΚ τον θεωρούν ως σημαντικό στόχο που θα προσφέρει πολλά αν έρθει, ωστόσο, ο ίδιος θέλει να περιμένει να δει και τις άλλες ομάδες που θα ενδιαφερθούν για εκείνον το επόμενο διάστημα.

Πηγή: sportfm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments