Lifestyle

Μακριά μαλλιά, ομορφότερη απ’ όλες: Η Λυδία αγνώριστη 4 χρόνια μετά το GNTM

Μακριά μαλλιά, ομορφότερη απ’ όλες: Η Λυδία αγνώριστη 4 χρόνια μετά το GNTM

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Είχε περάσει πανηγυρικά από τις οντισιόν και υπήρξε το πρώτο μοντέλο με αλωπεκία που έμπαινε στο σπίτι του ριάλιτι μόδας του Star.

H Λυδία Κατσανικάκη είχε κερδίσει τις εντυπώσεις και τους επαίνους από όλους τους κριτές του GNTM το 2019 τόσο για την άνεσή της μπροστά στον φακό όσο και για την εντυπωσιακή ομορφιά της και το γυμνασμένο της κορμί. Είχε περάσει πανηγυρικά από τις οντισιόν και υπήρξε το πρώτο μοντέλο με αλωπεκία που έμπαινε στο σπίτι του ριάλιτι μόδας του Star.

View this post on Instagram

A post shared by Lydia Katsanikaki (@lydiakatsanikaki)

Τέσσερα χρόνια πέρασαν για το μοντέλο και πρώην αθλήτρια της άρσης βαρών και φαίνεται ότι δεν ξέχασε τα λόγια της Βίκυς Καγιά που τη χαρακτήρισε ως το «τέλειο diversity» καθώς το αποδεικνύει ακόμα και σήμερα.

Η Χανιώτισσα στις τελευταίες φωτογραφίσεις της έχει μακριά μαύρα ίσια μαλλιά, δοκιμάζοντας διάφορα looks και στα 25 της φαίνεται να μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε concept φωτογράφισης δικαιώνοντας όχι μόνο τα τέσσερα «ναι» που είχε πάρει στην οντισιόν αλλά και όλες τις δυνατότητες που είχε δείξει από τα 21 της χρόνια στο GNTM 2.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments