Αθλητισμός

Η πρώτη μεταγραφή Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό

Η πρώτη μεταγραφή Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Στο Λιμάνι κινούνται για παίκτη που θυμίζει Τόνι Κάλβο! Η έλευση του νέου προπονητή στην Ελλάδα, μαζί εμτ ον Αντόνιο Κορδόν, αναμένεται να τρέξουν και τις μεταγραφικές εξελίξεις.

Ολυμπιακός: Στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων έχει επιστρέψει το όνομα του Άλεξ Κογιάδο, καθώς η ταυτόχρονη παρουσία τόσο του Αντίονιο Κορδόν όσο και του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον ερυθρόλευκο πάγκο, προφανώς έχει ανοίξει την όρεξη των Πειραιωτών για… ισπανική κουζίνα!

Ο 24χρονος εξτρέμ (μπορεί να αγωνιστεί και στις θέσεις 10 και 8) είχε απασχολήσει και παλαιότερα την ομάδα του Πειραιά, καθώς ναι μεν έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα (μέχρι το καλοκαίρι του 2024) αλλά δεν υπολογίζεται.

Στις τελευταίες δύο σεζόν έχει αγωνιστεί, με τη μορφή δανεισμού, σε Γρανάδα και Έλτσε, κάτι που δείχνει ότι από την Μπαρτσελόνα θέλουν απλά να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του, ενώ η αξία του ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ (τον Μάρτη ήταν στα 4 εκατ. και έπεσε!), κάτι που δείχνει ότι μπορεί ακόμα και να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Τεριακή, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, για να μας ενημερώσει καλύτερα για την περίπτωσή του.

Είχε τραυματισμό φέτος και δεν έχει παίξει πολύ. Αγωνίζεται και ως εξτρέμ αλλά και ως μεσοεπιθετικός, 10άρι, έχει καλή ντρίπλα και σουτ. Αλλά δεν έχει προλάβει να δείξει και πολλά πράγματα. Πέρσι στη Γρανάδα έδειξε πραγματάκια, σε 17 ματς έβαλε 2 γκολ στο δεύτερο μισό της σεζόν που ήταν εκεί. Αλλά φέτος, στην Έλτσε, είχε περίεργη σεζόν με τον τραυματισμό του και τις 3 αλλαγές προπονητών που έγιναν στην ομάδα“, σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε στη συνέχεια:

“Και στην Μπαρτσελόνα δεν ήταν κακός όταν ήταν εκεί. Δεν είναι μάγος αλλά από τον Κανός θα δώσει παραπάνω. Αλλά δεν είναι οργανωτής που θα κάνει παιχνίδι για την ομάδα του. Ένας κλασικός Ισπανός εξτρέμ”.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments