Lifestyle

«Ο Οικονομόπουλος τραγουδάει με τα ιδρωμένα του μαλλιά»

«Ο Οικονομόπουλος τραγουδάει με τα ιδρωμένα του μαλλιά»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

"Κάποια στιγμή έγινε κάτι που με ενόχλησε πολύ, όταν σε συναυλία του στα Τίρανα είχε κατηγορήσει τους Έλληνες ότι είναι τεμπέληδες", δηλώνει ο Γιώργος Μουκίδης για τον Νότη Σφακιανάκη.

Στην κάμερα  μιλά ο Γιώργος Μουκίδης. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών ρωτήθηκε για τον Νότη Σφακιανάκη και την πολυσυζητημένη του αποχή από τα μουσικά δρώμενα.

«Έχω δώσει νομίζω 54 τραγούδια στον Νότη Σφακιανάκη. Η συνεργασία μας ήταν όπως σε ένα ζευγάρι, που στην αρχή υπάρχει έρωτας και πάθος και καταλήγουν στα δικαστήρια. Κάποια στιγμή είχε γίνει κάτι που με ενόχλησε πολύ, όταν σε συναυλία του στα Τίρανα είχε κατηγορήσει τους Έλληνες ότι είναι τεμπέληδες», δηλώνει ο Γιώργος Μουκίδης.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos)

«Έχω κάνει δύο φορές βήμα για να τον προσεγγίσω αλλά δεν. Αν θέλει, ας με πάρει τηλέφωνο. Μαθαίνω ότι είναι καλά αλλά από ‘κει και πέρα δεν έχω φως. Ανέκαθεν άλλαζε τηλέφωνα. Αν τον έβρισκα, θα του έλεγα ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι που θα είναι πολύ καλό για όλους μας», επισημαίνει.

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ωραίος άντρας αλλά δύσκολα θα του έδινα τραγούδι. Ο τραγουδιστής δεν πρέπει να είμαι μόνο ιλουστρασιόν, πρέπει να εσωτερικεύεται και λίγο. Δεν με «ψήνει» εμένα. Η Φουρέιρα δεν έχει κάτι το κοριτσάκι, μια χαρά κοπέλα είναι αλλά έξω από μένα. Αν γεράσει και θέλει να πει κάτι πιο ουσιαστικό, το βλέπουμε», σχολιάζει σε άλλο σημείο ο Γιώργος Μουκίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments