Lifestyle

Καλομοίρα: «Τσακώθηκα με τον άντρα μου για τις βαλίτσες στο αμάξι»

Καλομοίρα: «Τσακώθηκα με τον άντρα μου για τις βαλίτσες στο αμάξι»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

«Δίνουμε ένα παράδειγμα στα παιδιά για το πώς θα λύσουν κάτι» εξηγεί η Καλομοίρα

Τον λόγο που τσακώθηκε πρόσφατα με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη αποκάλυψε η Καλομοίρα, ενώ εξήγησε πώς λύνουν τις διαφορές τους. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», η τραγουδίστρια εξήγησε πως ανέκαθεν ήθελε ένα ήρεμο οικογενειακό περιβάλλον, καθώς μεγάλωσε σε ένα σπίτι με φωνές.

View this post on Instagram

A post shared by @itskalomira

«Επειδή είχα μεγαλώσει σε ένα σπίτι που υπήρχαν πολλές φωνές, από μικρή ήμουν πολύ συγκεντρωμένη στο ότι όταν μεγαλώσω, θα έχω ένα σπίτι όσο πιο ήρεμο γίνεται. Δεν λέω ότι όλα είναι ζεν, αλλά και εγώ και ο Γιώργος, όταν έχουμε μια διαφωνία, χαίρομαι, γιατί δίνουμε ένα παράδειγμα στα παιδιά για το πώς θα λύσουν κάτι», εξηγεί.

Στη συνέχεια, έφερε ένα παράδειγμα, καθώς πρόσφατα τσακώθηκε με τον αγαπημένο της στο αυτοκίνητο, μπροστά στα παιδιά τους.

«Θα σας πω ένα παράδειγμα, που τσακωθήκαμε στο αυτοκίνητο. Τσακωθήκαμε για βλακεία. Του είχα πει ότι φέραμε πέντε βαλίτσες και μου έλεγε “όχι, φέραμε τέσσερις” και τα παιδιά έπαιρναν κι εκείνα θέση. Λέω τότε “στοπ, μη μιλάει κανένας εκεί πίσω. Γιώργο, παίρνω τηλέφωνο τη φίλη μου”. Της λέω “έλα, πόσες βαλίτσες είχα;” και μου λέει “πέντε”. Είχα δίκιο. Το χάρηκα τόσο πολύ», αναφέρει.

View this post on Instagram

A post shared by @itskalomira

«Μετά, τα βρήκαμε. Θέλω να μάθω στα παιδιά ότι πρέπει να διαφωνούν, να έχουν γνώμη, να μην αφήνουν τον άλλο να τους κάνει ό,τι θέλει, αλλά να ξέρουν ότι είμαστε οικογένεια και μετά, πρέπει να τα βρούμε» συμπλήρωσε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments