Lifestyle

Σαρμπέλ: «Το τραγούδι Σοκολάτα το αφιερώνω στη γυναίκα μου που είναι μελαμψή»

Σαρμπέλ: «Το τραγούδι Σοκολάτα το αφιερώνω στη γυναίκα μου που είναι μελαμψή»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

«Στην αρχή, γελούσαμε, γιατί πίστευα ότι μπορεί να μην ήταν ωραίο τραγούδι» είπε ο Σαρμπέλ

Ο Σαρμπέλ έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη ζωή του σήμερα και τη σύζυγό του. Ο τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αρχικά, αναφέρθηκε στο νέο του τραγούδι, με τίτλο «Η καρδιά μου κάνει μπαμ».

View this post on Instagram

A post shared by Sarbel Official (Charbel) 🇬🇷🇱🇧 (@sarbel_official)

«Η δική μου καρδιά κάνει μπαμ, από τη στιγμή που γνώρισα τη γυναίκα μου, μέχρι και τώρα. Νομίζω ήταν και το κατάλληλο τραγούδι που μπορούσε να βγει μετά από τόσα χρόνια απουσίας μου. Είχαν μείνει με το σουξέ του Σαρμπέλ “σε πήρα στα σοβαρά” και με την εικόνα που χορεύω», είπε χαρακτηριστικά.

«Το “σε πήρα στα σοβαρά” έγινε διάσημο ξανά μέσω του TikTok και από άλλες χώρες. Αυτό το τραγούδι είναι το στίγμα μου. Χαίρομαι, γιατί όταν λείπω, είμαι πάντα εδώ», συμπλήρωσε.

Τέλος, για το τραγούδι «Σοκολάτα» που παίζει μέχρι και σήμερα, αποκάλυψε: «Στην αρχή, γελούσαμε, γιατί πίστευα ότι μπορεί να μην ήταν ωραίο τραγούδι, ίσως να έφταιγε και η ερμηνεία μου, η προφορά μου, δεν ξέρω. Αυτό το τραγούδι το αφιέρωσα στη γυναίκα μου, είχαμε ήδη γνωριστεί και είναι μελαμψή, είναι σοκολάτα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments