Πολιτική

Κ. Καραμανλής: Ζήτησε να μην συμμετάσχει στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο

Κ. Καραμανλής: Ζήτησε να μην συμμετάσχει στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Να μην συμμετέχει στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο ζήτησε από τον Κυρ. Μητσοτάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής

Να μην συμμετέχει στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο ζήτησε από τον Κυρ. Μητσοτάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής, τονίζοντας πως θεωρεί ηθική υποχρέωσή του να μην είναι μέλος της κυβέρνησης, ώσπου να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση των Τεμπών  και να αποδοθούν οι ευθύνες από τη Δικαιοσύνη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αίτημα του πρώην υπουργού Μεταφορών έγινε αποδεκτό από τον πρόεδρο της ΝΔ σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως επισημαίνουν, και οι δύο άνδρες είχαν την άποψη πως ύστερα από την πρωτοβουλία του Κ. Καραμανλή να παραιτηθεί από τα υπουργικά του καθήκοντα, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη,  θα ήταν σωστότερο να μην μετέχει στην κυβέρνηση, διότι η διερεύνηση των δικαστικών αρχών βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και είναι πιθανόν η δικογραφία να έρθει στη Βουλή.

Να σημειωθεί ότι σε χθεσινή ανάρτησή του, αργά το βράδυ, ο Κώστας Καραμανλής τόνισε πως ολοκληρώθηκε το ιστορικό εκλογικό αποτέλεσμα που είχε διαφανεί στις εκλογές του Μαΐου και ότι οι  Ελληνίδες και οι Έλληνες έστειλαν ηχηρό μήνυμα για το μέλλον τους.

«Η μεγάλη νίκη που μας χάρισαν, συνεπάγεται και μεγάλες ευθύνες. Δεν αποτελεί μόνο ισχυρή εντολή διακυβέρνησης. Συνιστά λαϊκή απαίτηση για αποφασιστικές τομές και αλλαγές», υπογράμμισε.

Σημείωσε δε ότι «δίνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία εντολή μάχης με όλα όσα κρατάνε την πατρίδα μας πίσω. Ο στόχος είναι εθνικός. Και απευθύνεται σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα, ανεξάρτητα από το τι επέλεξαν στις εκλογές. Όπως πάντα πράττουμε στην παράταξή μας, θα κάνουμε το καθήκον μας. Για την Ελλάδα, για την πρόοδο, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments