Πολιτική

Άδωνις: Θα δώσουμε τη μάχη της καθημερινότητας

Άδωνις: Θα δώσουμε τη μάχη της καθημερινότητας

Πηγή Φωτογραφίας: Pagenews.gr

Τον λόγο έλαβε κατά την τελετή παραλαβής – παράδοσης ο νέος Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Α. Γεωργιάδης συνεχάρη την υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου για το έργο της και αναφέρθηκε στους στόχους του και στους συνεργάτες του κύριο Πάνο Τσακλόγλου, καθώς επίσης στις κυρίες Σοφία Ζαχαράκη και Κεφάλα.

Πιο αναλυτικά, ο νέος Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων είπε: «Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω την υπηρεσιακή υπουργό. Η υπηρεσιακή κυβέρνηση έπραξε άριστα το καθήκον κατά τη χρονική περίοδο την ενδιάμεση μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων. Μας παραδίδει, δε, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων σε εξαιρετικά καλή κατάσταση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό, τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο Υπουργείο για την εξέλιξη της Εθνικής Οικονομίας και τη συνοχή της ελληνικής κοινωνίας.

Όταν, πριν από τέσσερα χρόνια, αναλάμβανα το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρχίσαμε αμέσως δουλειά, δουλέψαμε σκληρά και φέραμε επενδύσεις. Όταν παρέδωσα το Υπουργείο στην υπηρεσιακή Υπουργό, αυτό που ζήτησα ήταν η εγγύηση και εκ μέρους των εργαζομένων.

Είμαστε εδώ, μαζί με δύο εξαιρετικούς συνεργάτες, τον καθηγητή κ. Πάνο Τσακλόγλου, άνθρωπο με τον οποίο με συνδέει μία εκτίμηση χρόνων, έχει υπάρξει υπερασπιστής των συμφερόντων του κράτους και του λαού σε πολύ δύσκολες στιγμές, και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ γόνιμη συνεργασία, καθώς και τον κ. Βασίλη Σπανάκη, φίλο μου εδώ και πολλά χρόνια, με τον οποίο θα δώσουμε τη μάχη της καθημερινότητας, μάχη η οποία πρέπει να κερδηθεί.

Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας καλύτερη. Και αυτό θα το κάνουμε, δουλεύοντας σκληρά, όσες ώρες και αν χρειαστεί την ημέρα, χωρίς να σκεφτόμαστε καθόλου προσωπικό χρόνο και ξεκούραση.

Οι εκλογές τελείωσαν. Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για χάσιμο. Τα προβλήματα δεν περιμένουν. Ο Ελληνικός λαός μας έκανε τη μεγίστη τιμή να μας εμπιστευθεί για να του βρούμε λύσεις στα προβλήματά του. Θέλω να ευχαριστήσω όλους, διοικήσεις, γενικούς γραμματείς και το προσωπικό του Υπουργείου.

Από σήμερα, μετά από αυτήν την ωραία τελετή, πιάνουμε δουλειά, και θέλω επίσης να συγχαρώ τη συνάδελφο κυρία Σοφία Ζαχαράκη. Υπήρξε από την αρχή ένα κόσμημα για την κυβέρνησή μας και της εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτά τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει. Και θέλω επίσης να συγχαρώ την φίλη μου, την κυρία Μαρία Κεφαλά και μαζί θα προσπαθούμε να βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις.

Όλοι μαζί είμαστε μια καλή ομάδα και θα κάνουμε καλά και θετικά πράγματα για το καλό των συμπολιτών μας. Και επιθυμούμε να παραδώσουμε το Υπουργείο σε ακόμη καλύτερη κατάσταση από ό,τι το παραλάβαμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments