Ελλάδα

Μυρτώ Πισπινή: «Ακόμη αιμορραγώ, πρέπει να ζήσω χωρίς ένα κομμάτι της ύπαρξής μου»

Μυρτώ Πισπινή: «Ακόμη αιμορραγώ, πρέπει να ζήσω χωρίς ένα κομμάτι της ύπαρξής μου»

Πηγή Φωτογραφίας: iPliroforia.gr

Η Μαριάννα Θεοχάρη από το «Καλημέρα Ζωή» και κατά κόσμον Μυρτώ Πισπίνη μιλά για πρώτη φορά για την απώλεια του μονάκριβου γιου της πριν 11 μήνες.

Για τον τραγικό θάνατο του μόλις 27 ετών μοναχογιού της μίλησε η Μυρτώ Πισπινή στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή ως «Μαριάννα», σύζυγος του υπαστυνόμου Θεοχάρη (Γιώργος Βασιλείου) στην καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα Ζωή».

«Πριν από περίπου 11 μήνες έχασα το μοναχοπαίδι μου, τον γιο μου, 27 ετών, τον Χρήστο. Τον έχασα με έναν πολύ τραγικό τρόπο που δε θα ήθελα να πω.

Ακόμη μέσα μου υπάρχει η λέξη αδιανόητο. Ένας γονιός που χάνει το παιδί του», ανέφερε αρχικά η Μυρτώ Πισπινή.

«Από τις πρώτες ώρες εγώ σαν κουτάβι ένιωθα την ανάγκη, αν υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που έχουν το ίδιο βίωμα, να πάω να χωθώ. Είχα τρομερή ανάγκη να το μοιραστώ από την πρώτη στιγμή. Ήμουν διατεθειμένη να μετακομίσω σε άλλη πόλη αν υπήρχε ομάδα πενθούντων γονέων», εξομολογείται αμέσως μετά η γνωστή ηθοποιός.

«Ακόμη αιμορραγώ. Πρέπει να ζήσω χωρίς ένα κομμάτι της ύπαρξής μου. Πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό και να το αποδεχτείς ότι αξίζει τον κόπο να ζεις.

Δεν έχω χάσει κανέναν άλλον, ούτε τους γονείς μου.

Και έχασα το παιδί μου, χωρίς καμία γεύση τι εστί θάνατος», περιγράφει στη συνέντευξή της η Μυρτώ Πισπινή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments