Πολιτική

Κακλαμάνης: Αποχαιρέτησε το Προεδρείο της Βουλής έπειτα από 8 χρόνια

Κακλαμάνης: Αποχαιρέτησε το Προεδρείο της Βουλής έπειτα από 8 χρόνια

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ευχαριστώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τον πρότεινε 3 φορές ως Α’ Αντιπρόεδρο της Βουλής, ανέφερε πως πλέον θα είναι στο… ίδιο ύψος με τους συναδέλφους, στα κοινοβουλευτικά έδρανα

Πριν την έναρξη της διαδικασίας για την ψήφιση Προέδρου της Βουλής ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος δεν προτάθηκε εκ νέου για θέση αντιπροέδρου, απηύθυνε, όπως είπε, «λόγια καρδιάς για μια πορεία 8 ετών». Ο ίδιος, καθόταν στη θέση του Προέδρου της Βουλής κατά την ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Προέδρου και των Αντιπροέδρων. Αφού διάβασε τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, διάβασε και ένα προσωπικό μήνυμα προς το Σώμα, αφού μετά από 8 χρόνια δεν θα είναι Αντιπρόεδρος.

Ευχαριστώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τον πρότεινε 3 φορές ως Α’ Αντιπρόεδρο της Βουλής, ανέφερε πως πλέον θα είναι στο… ίδιο ύψος με τους συναδέλφους, στα κοινοβουλευτικά έδρανα, ευχαριστώντας παράλληλα και των Κωνσταντίνο Τασούλα.

«Μπορεί η η έδρα να φαντάζει ψηλά αλλά ουδέποτα την αντιμετώπισα αφ’ υψηλού. Επέλεξα να παραμείνω προσγειωμένος, να ενώσω και να φτιάξω γέφυρες. Από αύριο θα ξεκινήσουμε από το ίδιο υψόμετρο στα ίδια έδρανα αλλά με διαφορετικές ισορροπίες. Θέλω να επενδύσουμε στη σύνεση και την αλήθεια των προθέσεών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης ο οποίος ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Κωνσταντίνο Τασούλα αλλά και τον Φρούραρχο της Βουλής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments