Οικονομία

ΚΕΕΕ: Η δέσμευση Μητσοτάκη για την επενδυτική βαθμίδα θα αποδεσμεύσει κινητήριες δυνάμεις της οικονομίας

ΚΕΕΕ: Η δέσμευση Μητσοτάκη για την επενδυτική βαθμίδα θα αποδεσμεύσει κινητήριες δυνάμεις της οικονομίας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σε ανακοίνωση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, τονίζεται ότι «οι επιχειρηματίες και η κοινωνία προσδοκούν να πορευτούν προς το μέλλον με σταθερά και δομημένα βήματα».

Όπως υπογραμμίζει, οι παρεμβάσεις της ΚΕΕΕ για ένα δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος απέναντι στους επιχειρηματίες, τα φορολογικά κίνητρα και η δίκαιη και ισομερής αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης, τα προγράμματα για την ψηφιακή και πράσινη αναβάθμιση των επιχειρήσεων και οι διευκολύνσεις στην επιχειρηματική κοινότητα για περαιτέρω επενδύσεις στην Ελλάδα συμπεριλαμβάνονται σε αυτές τις προγραμματικές δηλώσεις. Αναμένεται, ωστόσο, σε βάθος τετραετίας, να υλοποιηθούν.

Πρόεδρος ΚΕΕΕ για επενδυτική βαθμίδα: Χρυσή και ιστορική ευκαιρία

«Η δέσμευση του πρωθυπουργού για την απόκτηση της επενδυτικής βαθμίδας αναμένεται να αποδεσμεύσει τις κινητήριες δυνάμεις της οικονομίας, τις επιχειρήσεις οι οποίες αναμένουν σταθερό και ισορροπημένο περιβάλλον» δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, Ιωάννης Μασούτης.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Αποτελεί μία χρυσή και ιστορική ευκαιρία για τη χώρα αφενός η επίτευξη των στόχων για δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων και αφετέρου η ανάταξη της εθνικής οικονομίας και η δυναμική πορεία προς το μέλλον».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments