Πολιτική

Ένιωσε δυσφορία λόγω μέσης ο Κουτσούμπας στο βήμα της Βουλής – Έσπευσαν να τον βοηθήσουν,

Ένιωσε δυσφορία λόγω μέσης ο Κουτσούμπας στο βήμα της Βουλής – Έσπευσαν να τον βοηθήσουν,

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο κ. Κουτσούμπας αντιμετώπισε με χιούμορ το ζήτημα

Αναστάτωση επικράτησε για λίγα λεπτά στην Ολομέλεια της Βουλής. Διεκόπη η συνεδρίαση όταν ο Δημήτρης Κουτσουμπας ένιωσε αδιαθεσία και πήγε να χάσει την αισθήσεις του. Όλοι, ασφάλεια της φρουράς, βουλευτές υπουργοί έτρεξαν κοντά του.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ένιωσε έναν οξύ πόνο στην μέση του με αποτέλεσμα παραλίγο να πέσει από το βήμα της Βουλής όπου μιλούσε επί των προγραμματικών δηλώσεων.

Αμέσως κοντά του έτρεξαν οι βουλευτές γιατροί που ήταν στην Ολομέλεια, η Τζίνα Οικονόμου αλλά και ο Νίκος Βλαχάκος (και οι δύο βουλευτές της ΝΔ). Άλλοι σηκώθηκαν ….όρθιοι, ακόμα και ο πρωθυπουργός έλεγε να δώσουν νερό , ενώ κοντά του αμέσως έσπευσαν οι γιατροί της υγειονομικής ομάδας της Βουλής. Η συνεδρίαση μετά από την εντολή του προέδρου σταμάτησε για λίγο μέχρι να συνέλθει ο κ. Κουτσούμπας. Μόλις ένιωσε καλύτερα ένα θερμό χειροκρότημα ακούστηκε σε όλη την αίθουσα και φυσικά ανακούφιση που ο γγ ήταν καλά και απλά έχει θέμα μυοσκελετικό στην μέση του.

Συνέχισε την ομιλία του, έχοντας πίσω του μια καρέκλα αν χρειαστεί να καθίσει. «Μας κοψοχολιάσατε», ειπε ο Κ. Τασούλας κατά το κλείσιμο ομιλίας του γγ του ΚΚΕ.

«Το χειροκρότημα ήταν για το πέσιμο όχι για την ομιλία» είπε γελώντας ο Δ. Κουτσούμπας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments