Ελλάδα

Άγριο έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Σπιτονοικοκυρά εντόπισε άνδρα μαχαιρωμένο

Άγριο έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Σπιτονοικοκυρά εντόπισε άνδρα μαχαιρωμένο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Άγρια δολοφονία ενός άνδρα σημειώθηκε σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας.

Ένας άνδρας, αγνώστων για την ώρα στοιχείων, έχει βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένο σε σπίτι επί της οδού Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα.

Τον άνδρα εντόπισε νεκρό, μέσα σε λίμνη αίματος, η σπιτονοικοκυρά του, η οποία πήγε στο ισόγειο διαμέρισμα για να εισπράξει το ενοίκιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα, προσπάθησε να ζητήσει το νοίκι της από ενοικιαστή, χωρίς ωστόσο να μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί του. Η ίδια τότε επιχείρησε να μπει στο σπίτι με τα δεύτερα κλειδιά όποτε και βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Ο άνδρας, ένας νεαρός, βρισκόταν άγρια δολοφονημένος, έχοντας δεχθεί πολλές μαχαιριές, σε μία λίμνη αίματος. Αμέσως η σπιτονοικοκυρά κάλεσε την Ελληνική Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο, στην οδό Φυλής και την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών σύμφωνα με το newsbeast.gr και τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Την υπόθεση προς το παρόν καλύπτει πέπλο μυστηρίου καθώς προ το παρόν δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί το θύμα καθώς δεν έχει εντοπιστεί κάποιο αποδεικτικό έγγραφο στο σπίτι.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η ΓΑΔΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments