Αθλητισμός

Λίβερπουλ: Η Αλ Ιτιχάντ σχεδιάζει πρόταση ύψους 47 εκατ. ευρώ για τον Φαμπίνιο

Λίβερπουλ: Η Αλ Ιτιχάντ σχεδιάζει πρόταση ύψους 47 εκατ. ευρώ για τον Φαμπίνιο
Η Αλ Ιτιχάντ σχεδιάζει να καταθέσει πρόταση 47 εκατομμυρίων για τον μέσο της Λίβερπουλ Φαμπίνιο
Η Αλ Ιτιχάντ σχεδιάζει να καταθέσει πρόταση 47 εκατομμυρίων για τον μέσο της Λίβερπουλ Φαμπίνιο καθώς η Pro League της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζει την… επιδρομή στους Reds εν μέσω ενδιαφέροντος για τον αρχηγό της ομάδας Τζόρνταν Χέντερσον.

Η Αλ Ιτιχάντ πρόκειται να προσεγγίσει τη Λίβερπουλ με συγκεκριμένη προσφορά για την αγορά του Φαμπίνιο. Η προσφορά της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας για τον 29χρονο Βραζιλιάνο διεθνή αναμένεται να ανέλθει στα 40 εκατομμύρια λίρες (περίπου 47 εκατ. ευρώ). Η βασική αντίρρηση

Ωστόσο, ο σύλλογος επεξεργάζεται ήδη το ενδεχόμενο αποχώρησης του Φαμπίνιο, έχοντας βρει τους πιθανούς αντικαταστάτες του. Ένας εξ’ αυτών και ο Ρομέο Λάβια της Σαουθάμπτον. Ο Φαμπίνιο έχει τρία χρόνια υπόλοιπο στο τρέχον συμβόλαιό του που εκπνέει το 2026.

Η μεσοεπιθετική γραμμή της Λίβερπουλ ανανεώνεται σημαντικά αυτή τη σεζόν, με τον Αλέξις Μακ Άλιστερ της Μπράιτον και τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, της Λειψίας να έχουν ήδη φτάσει. Οι Μίλνερ, Κεϊτά και Τσάμπερλεϊν αποχώρησαν στο τέλος των συμβολαίων τους τον Ιούνιο, ενώ ο Καρβάλιο δόθηκε στη Λειψία με τη μορφή δανεισμού για όλη τη σεζόν.

Την ίδια στιγμή, ο αρχηγός Τζόρνταν Χέντερσον -σύμφωνα με ρεπορτάζ του αξιόπιστου Athletic- κλίνει προς τη μετακίνηση στη Σαουδική Αραβία για να συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του Στίβεν Τζέραρντ στην Αλ Ετιφάκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments