Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Πέντε υποψήφιοι: Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος, Τζουμάκας, Παππάς και Πολάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Πέντε υποψήφιοι: Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος, Τζουμάκας, Παππάς και Πολάκης
Στην συνεδρίαση δεν παραβρίσκεται ο απερχόμενος πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Μετά τις υποψηφιότητες της Έφης Αχτσιόγλου και του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την ηγεσία του κόμματος, υποψηφιότητα κατέθεσαν επίσης ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Νίκος Παππάς και ο Παύλος Πολάκης.

Στην συνεδρίαση δεν παραβρίσκεται ο απερχόμενος πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Ράνια Σβίγκου: Εκλογή προέδρου στις αρχές Σεπτεμβρίου

Στην εισήγησή της η Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Ράνια Σβίγκου πρότεινε την εκλογή προέδρου στις αρχές Σεπτεμβρίου όπως ακριβώς είναι και η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας.

Αχτσιόγλου: Χρειαζόμαστε έναν ΣΥΡΙΖΑ αποτελεσματικό και σύγχρονο

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο κόμμα της Αριστεράς», υπογράμμισε η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τις προτάσεις της και τους βασικούς άξονες για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε η υποψήφια πρόεδρος Έφη Αχτσιόγλου κατά την ομιλία της στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που διεξάγεται σε ξενοδοχείο των Αθηνών.«Στον νέο κύκλο που ανοίγει για τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ σας καλώ να προχωρήσουμε όχι με το άγχος της δικαίωσης των διαφορετικών μας διαδρομών ή εμπειριών, αλλά επιτυγχάνοντας μια νέα σύνθεση, ώστε να συγκροτήσουμε μια νέα κοινή ταυτότητα, ώστε να δημιουργήσουμε μια νέα πολιτική παράδοση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρά την ήττα – όπως είπε η κ. Αχτσιόγλου- «ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο κόμμα της Αριστεράς και ένα από τα μεγαλύτερα κόμματα του προοδευτικού χώρου στην Ευρώπη».

Υποψήφιος και ο Πολάκης

Είναι οριστικό. Ο Παύλος Πολάκης θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κρητικός βουλευτής, και άλλοτε υπουργός, δεν είχε ανοίξει τα χαρτιά του μέχρι πρότινος, ωστόσο, στη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής άνοιξε τα χαρτιά του.

Ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε την υποψηφιότητά του, για την οποία ενημέρωσε το προεδρείο η Όλγα Γεροβασίλη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments