Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος πρόεδρος ο Παύλος Πολάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος πρόεδρος ο Παύλος Πολάκης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Παύλος Πολάκης θα είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι οριστικό. Ο Παύλος Πολάκης θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κρητικός βουλευτής, και άλλοτε υπουργός, δεν είχε ανοίξει τα χαρτιά του μέχρι πρότινος, ωστόσο, στη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής άνοιξε τα χαρτιά του.

Ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε την υποψηφιότητά του, για την οποία ενημέρωσε το προεδρείο η Όλγα Γεροβασίλη.

Υποψήφιος και ο Στέφανος Τζουμάκας

Καταθέτοντας επιστολή στην Κεντρική Επιτροπή, στην οποία αναλύει τις θέσεις του και τους λόγους που αποφάσισε να προχωρήσει στο να είναι υποψήφιος, ο Στέφανος Τζουμάκας επισήμως γνωστοποίησε ότι διεκδικεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Το άλλοτε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μέσα από την επιστολή του εξήγησε το πώς πρέπει, σύμφωνα με τον ίδιο, να κινηθεί στο εξής ο ΣΥΡΙΖΑ για να μπορέσει να επανέλθει σε υψηλά ποσοστά, να είναι ισχυρή αντιπολίτευση και μελλοντικά να διεκδικήσει εκ νέου τη διακυβέρνηση της χώρας.

«Τα μπορούμε με ανοιχτές συζητήσεις και κοινές αποφάσεις. Οι ιδεολόγοι συμμετέχουν και δημιουρογούν το σήμερα και το αύριο. Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ λειτουργεί με αξίες και αρχές. Και οι αξίες ασκούνται έμπρακτα», αναφέρει κλείνοντας ο Στέφανος Τζουμάκας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments