Πολιτική

Τέσσερις υποψήφιοι χωρίς Πολάκη για την προεδρία – Αχτσιόγλου, Παππάς, Τσακαλώτος,Τζουμάκας

Τέσσερις υποψήφιοι χωρίς Πολάκη για την προεδρία – Αχτσιόγλου, Παππάς, Τσακαλώτος,Τζουμάκας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος αν δεν αλλάξει ο οδικός χάρτης

Απόντος του Αλέξη Τσίπρα συνεδρίασε από το πρωί η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τις υποψηφιότητες της Έφης Αχτσιόγλου και του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την ηγεσία του κόμματος, υποψηφιότητα κατέθεσαν επίσης ο Στέφανος Τζουμάκας και ο Νίκος Παππάς.

Στη διήμερη συνεδρίαση θα υποβληθούν οι υποψηφιότητες για την ηγεσία του κόμματος και θα αποφασιστεί το χρονοδιάγραμμα και ο οδικός χάρτης για την εκλογή αρχηγού.

Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος αν δεν αλλάξει ο οδικός χάρτης καθώς ο ίδιος διαφωνεί με την ακολουθούμενη διαδικασία, χαρακτηρίζοντας την «fast track» και ζήτησε συγγνώμη από τα μέλη του κόμματος.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης δήλωσε: «Ζητώ συγγνώμη από αμέτρητα στελέχη, μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που καθ’ όλο το τελευταίο διάστημα με παρακινούσαν να θέσω υποψηφιότητα, ανεξαρτήτως διαδικασίας και σε κάθε περίπτωση. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν έχω μάθει να πορεύομαι αντίθετα από τη συνείδηση και τις απόψεις μου και για αυτό δεν μπορώ να είμαι υποψήφιος σε μια fast track διαδικασία, η οποία δεν πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Δεν θα είμαι υποψήφιος αν δεν αλλάξει ο οδικός χάρτης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments