Ζώδια

Αντίθεση Άρη Κρόνου 20/7: Πρόκληση είναι και θα περάσει!

Αντίθεση Άρη Κρόνου 20/7: Πρόκληση είναι και θα περάσει!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η σκληρή αντίθεση Άρη - Κρόνου στις 20/7 εφιστά την προσοχή μας. Δες αναλυτικά τις προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!

♈ Κριός: Οι συνθήκες στην καθημερινότητα, στο πρόγραμμα και στην εργασία σου, σου επιβάλλουν να εργαστείς σκληρά, οργανωτικά κάνοντας και κάποιες θυσίες. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλείσεις εκκρεμότητες, προσοχή μόνο στις εκρήξεις άγχους! Μην αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς να ολοκληρώσεις!

♉ Ταύρος: Νιώθεις πως παρόλο που έχεις την ενέργεια και την διάθεση να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να περάσεις καλά, είτε και για να δεις την αισθηματική σου ζωή να ανθίζει, όλο μπαίνει κάποιο εμπόδιο που δεν σε αφήνει ελεύθερο να χαρείς και να είσαι ανέμελος! Μία σχέση ή μία φιλία δοκιμάζεται!

♊ Δίδυμοι: Γεγονότα, αντιδράσεις, εξελίξεις που δημιουργούνται τώρα δοκιμάζουν την αντοχή σου! Προβλήματα στην καριέρα είτε ζητήματα που αφορούν τον γάμο ή τον σύζυγο σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι κουβαλάς ένα βαρύ φορτίο!

♋ Καρκίνος: Λόγια, παρεξηγήσεις και ανάγκη να επιβληθούν όρια … Αυτή είναι η τάση αυτής της όψης! Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις, δείξε προσοχή στις μετακινήσεις σου! Σχέσεις με αδέρφια δοκιμάζονται!

♌ Λέων: Τα έξοδα τρέχουν και εσύ προσπαθείς να τα προλάβεις όλα, όμως νιώθεις σαν να σου βάζου το μαχαίρι στο λαιμό να πληρώσεις εδώ και τώρα οφειλές, φόρους κλπ … Κάποιο οικονομικό εμπόδιο επιζητά την προσοχή σου και την καλή σου διαχείριση!

♍ Παρθένος: Νευράκια τσαταλάκια είσαι αυτές τις μέρες όμως η απογοήτευση που αναβλύζει από μέσα σου προέρχεται από μία σχέση ή συνεργασία που οδεύει στο τέλος της. Νιώθεις ότι ενώ θέλεις να κάνεις πολλά , δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί βρίσκεις αντιστάσεις από τους ανθρώπους που συνδέεσαι!

♎ Ζυγός: Κούραση ψυχική και σωματική θα φέρει η συγκεκριμένη όψη, γιατί στην εργασία σκάνε αρκετά ευτράπελα και επωμίζεσαι όλες τις ευθύνες στην πλάτη σου! Προσπάθησε να μην μεταφέρεις το στρες και τα νεύρα, στην σχέση σου!

♏ Σκορπιός: Νιώθεις ότι έχει έρθει η ώρα να διακόψεις κάποιες φιλίες ή κοινωνικές επαφές, είτε γιατί τα ενδιαφέροντα δεν είναι πλέον τα ίδια, είτε διαπιστώνεις ότι κάποιο άτομο σε αδίκησε. Υπάρχει περιορισμός στην χαρά και στην ικανοποίηση, όμως αυτή η τάση δεν θα κρατήσει για πολύ!

♐ Τοξότης: Απογοητεύεσαι από κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά και στα οικογενειακά σου, γιατί παρόλες τις δικές σου προσπάθειες οι συνθήκες γίνονται πιο δύσκολες και νιώθεις ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο που περνάει από το χέρι σου να κάνεις! Αναλογίσου τις ευθύνες σου!

♑ Αιγόκερως: Παίρνεις τελικές αποφάσεις και δεν διστάζεις να τις ανακοινώσεις και ως τελεσίδικες, στην συνέχεια δεν θα γυρίσεις να κοιτάξεις ποτέ ξανά πίσω! Κλείνεις οριστικά κάποια έγγραφα – συμφωνίες, λες λίγα και καλά λόγια και φροντίζεις να τηρηθούν!

♒ Υδροχόος: Αυτή η σημαντική όψη αναμένεται να επηρεάσει τον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας έκτακτα έξοδα τα οποία καλείσαι να καλύψεις, περιορίζοντας για λίγο τις υπόλοιπες ανάγκες σου! Η ανασφάλεια είναι έντονη όμως θα τα καταφέρεις!

♓ Ιχθύς: Δέχεσαι διαρκώς βολές από το περιβάλλον σου, από τους συνεργάτες σου είτε και από τον σύντροφο! Τα έχουν βάλει μαζί σου, όμως συνειδητοποιείς και εσύ από την πλευρά σου ότι είναι αναγκαίο κακό κάποιοι κύκλοι να κλείσουν!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments