Ζώδια

Αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα 22/7: Έφτασε η ώρα να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου!

Αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα 22/7: Έφτασε η ώρα να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου!

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο τις ευαισθησίες και τα αδιέξοδά μας καθώς και όλα τα βαθιά κρυμμένα μυστικά πρέπει να αποκαλύψουμε και να διαχειριστούμε.

ΚΡΙΟΣ – ΖΥΓΟΣ Έφτασε η στιγμή να κάνεις ριζικές αναμορφωτικές αλλαγές στην ζωή σου, στις συνήθειες, στον τρόπο διαβίωσής σου και να κάνεις τα βήματα εκείνα για να ανελιχθείς, να φτάσεις ψηλά και να κατακτήσεις τους μεγάλους στόχους που έχεις θέσει στην ζωή σου! Βασική προϋπόθεση να αφήσεις πίσω τα τραύματα του χτες και να πιστέψεις στον εαυτό σου !

ΤΑΥΡΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ Είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να συνειδητοποιήσεις ότι εσύ ο ίδιος ευθύνεσαι για επιλογές, αποφάσεις, αλλά και για τα ζιζάνια που τριγυρίζουν στο μυαλό σου και σου προξενούν φόβο και ανησυχία. Έρχεσαι αντιμέτωπος με τις σκοτεινές σου σκέψεις και ανακαλύπτεις τους βαθύτερους φόβους σου και τους ξορκίζεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΤΟΞΟΤΗΣ Σε αυτό το χρονικό στάδιο, έρχεσαι αντιμέτωπος με βαθιά ριζωμένους φόβους που υπάρχουν μέσα σου από παρελθοντικές εμπειρίες που σε στιγμάτισαν … Η ζωή προχωρά μπροστά και αυτή η όψη έρχεται για να σε ταρακουνήσει ότι πρέπει να ανέβεις κλίμακα να αποδείξεις για μία ακόμα φορά την δύναμή σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου μπαίνουν σε ένα στάδιο ολοκληρωτικών αλλαγών! Αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια πρόσωπα επιθυμούσαν ως τώρα να έχουν τον έλεγχο και προσπαθούσαν να σου κυριαρχήσουν ή και να σου επιβάλουν αυτό που ήθελαν … Λες τέλος όπου πρέπει και επιλέγεις να ακολουθήσεις το δρόμο που θα σε κατευθύνει σε βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις που στηρίζονται στην αμοιβαία αγάπη.

ΛΕΩΝ -ΥΔΡΟΧΟΟΣ Με την αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα καλείσαι να έρθεις σε επαφή με τους δαίμονές σου για να καταπολεμήσεις το έντονο στρες που σε διακατέχει αυτό τον καιρό! Αντιλαμβάνεσαι ότι στο κυνήγι της επαγγελματικής επιτυχίας είσαι νικητής παρά τις αντιξοότητες, καλείσαι όμως να επαναπροδιορίσεις τις υποχρεώσεις σου για να χαλαρώσεις και να περάσεις πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΙΧΘΥΣ Έφτασε η στιγμή να εντοπίσεις και να παραδεχθείς τα κρυφά, μυστικά , ερωτικά σου πάθη και την ακατανίκητη επιθυμία να ζήσεις φλογερές στιγμές που θα αναγεννήσουν την αισθηματική σου ζωή! Δεν λείπουν σε πολλές περιπτώσεις και τα ερωτικά σκάνδαλα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments