Αθλητισμός

Τελικό!Στη Γαλατασαράι ο Μπακαμπού

Τελικό!Στη Γαλατασαράι ο Μπακαμπού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποχώρησε από την Αλ Νασρ μετά από μόλις λίγες μέρες συνεργασίας

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για τη μεταγραφή του Σεντρίκ Μπακαμπού στη Γαλατασαράι! Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποχώρησε από την Αλ Νασρ μετά από μόλις λίγες μέρες συνεργασίας και θα συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Τουρκίας.

Η Γαλατά προορίζει τον 32χρονο επιθετικό για αναπληρωματικό του Μάουρο Ικάρντι, ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τη Γουάντα Νάρα που διαγνώστηκε με λευχαιμία, δεν αποκλείεται να πάρει και ρόλο βασικού. Ο Αργεντινός επιθετικός θα στηρίξει όπως είναι λογικό τη σύντροφό του σε αυτή τη «μάχη» που θα δώσει και είναι πιθανό να μην μπορεί να είναι 100% συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Αυτό έκανε ακόμη μεγαλύτερη την ανάγκη των Τούρκων να τελειώσουν μία ώρα αρχύτερα την υπόθεση με τον Μπακαμπού, γι’ αυτό και σύμφωνα με την «hurriyet» ταξίδεψε την Τρίτη (18/7) στην Ολλανδία ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Ερντέν Τιμούρ. Η Αλ Νασρ βρίσκεται εκεί για προετοιμασία αυτές τις μέρες και ο παράγοντας της Γαλατά μετέβη για να δώσει οριστική λύση στο θέμα.

Έτσι, οι διαδικασίες προχώρησαν γρήγορα, με τον Μπακαμπού να αποδεσμεύεται από την Αλ Νασρ και ουσιαστικά να θεωρείται ήδη παίκτης της Γαλατασαράι, με την οποία πιθανότατα θα υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments