Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: «Άκυρο» της Χετάφε σε πρόταση για πρωτοκλασσάτο παίκτη

ΠΑΟΚ: «Άκυρο» της Χετάφε σε πρόταση για πρωτοκλασσάτο παίκτη

Πηγή Φωτογραφίας: twitter solofichajes123

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, κατέθεσε πρόταση στην Χετάφε

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, κινήθηκε για την απόκτηση του μέσου της Χετάφε, Νεμάνια Μακσίμοβιτς, καταθέτοντας πρόταση 3.5 εκατομμυριών ευρώ για την απόκτηση του, ωστόσο το συγκεκριμένο ποσό δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις του ισπανικού συλλόγου για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το «Radio Marca» ο πρόεδρος της Χετάφε, Άνχελ Τόρες, αξιωνεί περίπου 7.5 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον Μακσίμοβιτς, καθώς ένα ποσοστό γύρω στο 30% της μεταγραφής του θα καταλήξει στα ταμεία της Βαλένθια, η οποία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης για τον παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μακσίμοβιτς είναι πραγματικό, ωστόσο για την ώρα τουλάχιστον γίνεται εύκολα αντιληπτό πως υπάρχει τεράστια απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών στο οικονομικό σκέλος.

Ο Σέρβος διεθνής μέσος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 29 αγώνες με τη φανέλα της Χετάφε, η οποία τον αγόρασε το 2018 από τη Βαλένθια αντί 10 εκατομμυρίων ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments