ΟΤΑ

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε η δήμαρχος Χαλκιδέων

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε η δήμαρχος Χαλκιδέων

Πηγή Φωτογραφίας: otavoice.gr

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε κατά συγκεκριμένου ατόμου η δήμαρχος Χαλκιδέων,  Έλενα Βάκα 

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε κατά συγκεκριμένου ατόμου η δήμαρχος Χαλκιδέων,  Έλενα Βάκα με αφορμή ανάρτηση του στα social media, που την παρουσιάζει ως υποβολέα της αδιανόητης ανακοίνωσης του διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας σχετικά με την ιδιότητα του άτυχου διανομέα που πέθανε από θερμοπληξία.

Η κ. Βάκα σε δήλωση της αναφέρει

Στα χρόνια της παρούσας θητείας έχω δεχθεί πολλές αήθεις επιθέσεις, ψευδείς και συκοφαντικές. Πολλοί προφανώς ενοχλούνται για τους δικούς τους λόγους και εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς. Το σημερινό όμως, όταν μάλιστα θίγει την τραγική απώλεια ενός αγαπητού σε όλους συμπολίτη μας, ξεπερνά κάθε όριο.

Ένας υπόδικος, ο οποίος έχει σε βάρος του τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, και είχε καταδικαστεί για απάτες, όπως αναφέρει και το παρακάτω δημοσίευμα, https://www.zougla.gr/…/dikigoros–maimou-eksapatouse…, με το νοσηρό μυαλό του έγραψε και κοινοποίησε διαδικτυακά ότι δήθεν εγώ έδωσα εντολή στον Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, να μην αναφέρει ως διανομέα τον θανόντα !!!!.

Το πρωί κατέθεσα στο ΑΤ Χαλκίδας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του συγκεκριμένου συκοφάντη. Όπως και θα κάνω για οποιονδήποτε αναπαράγει τις συκοφαντίες αυτές. Είναι τραγικό φαινόμενο των καιρών, να δημοσιεύει κάνεις ότι θέλει, και να πλήττει τραγικά επίσης, πρόσωπα και υπολήψεις.

Προσωπικά δεν θα ανεχθώ καμία τέτοια συμπεριφορά, από όπου κι αν προέρχεται, όπως έχω μέχρι σήμερα πράξει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments