Αθλητισμός

Ψάχνει προβάδισμα πρόκρισης στην Αρμενία ο Άρης

Ψάχνει προβάδισμα πρόκρισης στην Αρμενία ο Άρης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Άρης φιλοξενείται από την Αραράτ στην Αρμενία

Στη μάχη της Ευρώπης ρίχνεται ο Άρης, ο οποίος φιλοξενείται από την Αραράτ στην Αρμενία (18:00, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr) για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Μια αναμέτρηση στην οποία οι «κίτρινοι» ψάχνουν τη νίκη ώστε να κάνουν πιο εύκολο το έργο τους ενόψει της ρεβάνς σε μια εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Το γήπεδο FFA Academy Stadium-Yerevan (χωρητικότητας 1.428 θεατών), πάντως, αναμένεται να γεμίσει αφού οι γηπεδούχοι έκαναν γνωστό πως η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φίλους της, αν και θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί το δωρεάν εισιτήριό τους το πολύ δύο ώρες πριν τη σέντρα.

Ο Άρης έκανε ένα μεγάλο rebuild το φετινό καλοκαίρι, με τις μεταγραφικές του κινήσεις να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Πήρε ήδη 13 ποδοσφαιριστές ανανεώνοντας το ρόστερ του, με μεγαλύτερη και πιο ηχηρή όλων να είναι η απόκτηση του Λορέν Μορόν από την Μπέτις. Οι «κίτρινοι» απέκτησαν επίσης τους Τζούρασεκ, Μενέντες, Ματαρίτα, Πάβιτσιτς, Φεράρι, Χουτεσιώτη, Ζουλ, Φατόρε, Αηδόνη, Σαβέριο, Σαμόρα και Κάρλσον.

Όσον αφορά στα πλάνα του Τόλη Τερζή, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-3-3. Ο Κουέστα στην εστία και οι Εμπακατά, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι στην άμυνα. Οι Ζουλ, Νταρίντα, Ρουπ στην τριάδα του άξονα, με τους Πάλμα, Μενέντες στα εξτρέμ και τον Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά τους οι Αρμένιοι τα… χρειάστηκαν για να περάσουν από τον 1ο προκριματικό γύρο, όταν και ζορίστηκαν στα δύο ματς απέναντι στην αλβανική Εγνάτια, αλλά τελικά προκρίθηκαν στα πέναλτι. Η Αραράτ έχει διατηρήσει μεγάλο μέρος του ρόστερ της, διατηρώντας την ομοιογένεια σε σχέση με πέρυσι. Της αρέσει να επιβάλει γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της και να φτιάχνει φάσεις, αλλά έχει και αρκετά αμυντικά προβλήματα.

Στη φετινή μεταγραφική περίοδο απέκτησε τέσσερις ποδοσφαιριστές, ως τώρα και συγκεκριμένα τους Κάσιο Σέιντ (Βραζιλιάνος στόπερ), Αντριάνο Καστανιέιρα (Πορτογάλος εξτρέμ), Λέο (Βραζιλιάνος στόπερ) και Αρσέν Μπεγκλαριάν (Αρμένιος κίπερ).

Πιθανές ενδεκάδες:

Αραράτ (Βαρντάν Μινασιάν): Ερμάκοφ, Αλεμάο, Μπουένο, Κάσιο, Χακομπιάν, Μουραντιάν, Καστανιέιρα, Νόντι, Σερομπιάν, Έζα, Γιένε.

Άρης (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Ζουλ, Νταρίντα, Ρουπ, Πάλμα, Γκρέι, Μενέντες.

Διαιτητής: Μπουλάτ Σαρίεφ (Καζακστάν) Βοηθοί: Σεργκέι Καλάτσιοφ, Γιούρι Τιχόνιουκ (Καζακστάν) Τέταρτος: Σάκεν Μπάιμπετ (Καζακστάν)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments