Focus

Όταν ο Ρούντι Τζουλιάνι «απαίτησε στοματικό σεξ ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Τραμπ»

Όταν ο Ρούντι Τζουλιάνι «απαίτησε στοματικό σεξ ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Τραμπ»

Πηγή Φωτογραφίας: adelaidenow.com.au

Σοκ προκαλούν στις ΗΠΑ τα απομαγνητοφωνημένα κείμενα συνομιλιών του Ρούντι Τζουλιάνι με μια πρώην υπάλληλό του, η οποία τον κατηγορεί για σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο μέχρι πρότινος πρώην δικηγόρος του Τραμπ έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες που περιλαμβάνει στην αγωγή της η 43χρονη σήμερα Νόελ Ντάνφι, υποστηρίζοντας ότι είχε μια σύντομη, συναινετική σχέση μαζί της.

View this post on Instagram

A post shared by TheTruthShow Blog (@thetruthshowchannelblog)

Αλλά τα κείμενα που κατέθεσε η τελευταία στο δικαστήριο υποστηρίζουν, τουλάχιστον εν μέρει, τους ισχυρισμούς της. Σε συζητήσεις μαζί της ο Τζουλιάνι παραδέχθηκε ότι είχε σχέση με τη φερόμενη πρώην ερωμένη του, Μαρία Ράιαν, χρησιμοποίησε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τους ομοφυλόφιλους, πρόσβαλε Εβραίους και τον ηθοποιό Ματ Ντέιμον, αλλά και την ίδια την Ντάνφι με τα χυδαία σχόλιά του.

«Ελάτε εδώ μεγάλα βυζιά, ελάτε εδώ. Τα βυζιά σου ανήκουν σε μένα. Δώσε μου τα. Θέλω να διεκδικήσω τα βυζιά μου. Είναι δικά μου», είπε ο Τζουλιάνι στη Ντάνφι στις 12 Μαρτίου του 2019, σύμφωνα με το απομαγνητοφωμένο κείμενο που κατέθεσε την Τρίτη στο δικαστήριο ο δικηγόρος της, Τζάστιν Κέλτον, όταν ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης ζήτησε από τον δικαστή να εξαιρέσει κρίσιμα στοιχεία από την εις βάρος αγωγή.

«Ο Τζουλιάνι μου ζητούσε στοματικό ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Τραμπ» Στην εκρηκτική αγωγή που κατέθεσε τον Μάιο η Ντάνφι υποστήριζε ότι ο Τζουλιάνι της ζητούσε να του κάνει στοματικό σεξ «την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο, σε ανοικτή ακρόαση, με φίλους και γνωστούς πελάτες του, ανάμεσά τους ο πρόεδρος Τραμπ» και την κακοποίησε σεξουαλικά με άλλους τρόπους, ενώ της έταζε διάφορες θέσεις εργασίας – υποσχέσεις, ωστόσο, που ουδέποτε υλοποίησε.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο Τζουλιάνι ζήτησε τη βοήθειά της για να πείσει διάφορα άτομα να πληρώσουν εκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσουν απονομή χάριτος από τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ κι ότι της έδωσε εντολές να μη μιλήσει στο FBI, όταν εκείνος ήταν στο σταυρόνημα ομοσπονδιακής ποινικής έρευνας.

Στα πρόσθετα στοιχεία που κατέθεσε ο δικηγόρος της την Τρίτη, ανέφερε ότι η πελάτισσά του εμμένει στις κατηγορίες εις βάρος του Τζουλιάνι κι ότι έχει στην κατοχή της πολλές ακόμη ηχογραφημένες συνομιλίες τους, που υποστηρίζουν τις καταγγελίες της, αλλά προς το παρόν κατέθεσε μερικές εξ’ αυτών δειγματοληπτικά.

«Θέλω να μου ανήκεις επίσημα. Νόμιμα, με χαρτιά», είπε ο Τζουλιάνι στη Ντάνφι στις 4 Μαρτίου του 2019, σύμφωνα με το κείμενο της απομαγνητοφωνημένης συνομιλίας τους, με εκείνη να απαντά καταφατικά. Σύμφωνα με άλλο κείμενο από συνομιλία τους στις 18 Αυγούστου του 2019 ο Τζουλιάνι φέρεται να είπε στην υπάλληλό του: «Δεν μπορώ να σε σκεφτώ χωρίς να ερεθιστώ. Ακόμη κι αν σκεφτώ πόσο έξυπνη είσαι, ερεθίζομαι».

Τα προσβλητικά σχόλια του Τζουλιάνι για τον Μπλούμπεργκ, τον Ματ Ντέιμον και τους Εβραίους Ο Τζουλιάνι εμφανίζεται να έκανε αλλόκοτα, προσβλητικά σχόλια για διάσημα πρόσωπα. Σε μια ηχογραφημένη συνομιλία υποστήριξε ότι ο τότε προεδρικός υποψήφιος Μάικλ Μπλούμπεργκ – που έχει σχέσεις με μια γυναίκα εδώ και πάνω από 20 χρόνια – είναι ομοφυλόφιλος. Και σε μια άλλη συζήτηση, όπου δυσκολευόταν να αναφέρει κάποιον συντηρητικό πολιτικά ηθοποιό, υποστήριξε ότι ήταν γκέι ο Ματ Ντέιμον, που μετρά σχεδόν δύο δεκαετίες γάμου με τη νυν σύζυγό του.

Σύμφωνα με άλλα κείμενα απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών ο Τζουλιάνι υποστήριξε ότι οι Εβραίοι έχουν μικρά γεννητικά όργανα σε σύγκριση με τους Ιταλούς, όπως ο ίδιος, και διαμαρτυρήθηκε για τις θρησκευτικές γιορτές τους, ιδιαίτερα για το εβραϊκό Πάσχα, που οι Εβραίοι γιορτάζουν την Έξοδό τους από τη σκλαβιά στην Αίγυπτο.

«Αυτοί οι Εβραίοι, θέλουν συνέχεια να γιορτάζουν το Πάσχα τους. Ξεπεράστε το. Πάνε κάπου 3.000 χρόνια από τότε», φέρεται να είπε ο Τζουλιάνι την Πρωταπριλιά του 2019. «Εντάξει, διαχωρίστηκε στα δύο η Ερυθρά Θάλασσα. Σιγά το πράγμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments