Lifestyle

Μαρία Σολωμού: Ποζάρει φέτες με γκρι μαγιό και μας πέφτει το σαγόνι

Μαρία Σολωμού: Ποζάρει φέτες με γκρι μαγιό και μας πέφτει το σαγόνι

Πηγή Φωτογραφίας: OK.MAG

Η νέα ανάρτηση της ηθοποιού από τη Σαντορίνη

Συνεχίζει της διακοπές της η Μαρία Σολωμού, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Σαντορίνη. Μέσα από αναρτήσεις που κάνει σχεδόν σε καθημερινή βάση στα social media, η ηθοποιός δείχνει στους 329.000 ακολούθους που έχει στο Instagram, πώς περνά στις παραλίες που απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Solomou (@mariasolomou_official)

Το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Αυγούστου, η ηθοποιός ανέβασε νέες φωτογραφίες της από τη Σαντορίνη. Φορώντας ένα γκρι μπικίνι και γυαλιά ηλίου, η Μαρία Σολωμού δήλωσε ερωτοχτυπημένη.

Πιο αναλυτικά, στη λεζάντα της ανάρτησής της έκανε μία έμμεση αναφορά στα πολυσυζητημένα φεγγάρια του Αυγούστου χρησιμοποιώντας τη λέξη «moonstricken» που σε ελεύθερη μετάφραση, σημαίνει ερωτοχτυπημένος.

«Moonstricken…… Moonstruck σημαίνει κυριολεκτικά ότι επηρεάζομαι από το φεγγάρι, αλλά οι moonstruck άνθρωποι είναι ονειροπόλοι και ερωτευμένοι» έγραψε η Μαρία Σολωμού.

Πιο πριν, η ίδια είχε ανεβάσει βίντεο και πάλι από τη Σαντορίνη, στο οποίο χορεύει τραγούδι του συντρόφου της, Mente Fuerte. Φορώντας το μαγιό της και ένα μακρύ αέρινο παντελόνι, η ηθοποιός χορεύει γύρω από μία πισίνα, πιθανότατα ενός ξενοδοχείου του νησιού.

Στη λεζάντα έγραψε: «Πόσο θέλω……Σαντορίνη όλο το καλοκαιράκι!!!!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments