Καιρός

Καιρός για αύριο Σάββατο: Αναμένεται ηλιοφάνεια

Καιρός για αύριο Σάββατο: Αναμένεται ηλιοφάνεια

Πηγή Φωτογραφίας: αρχείου

Καιρός για αύριο Σάββατο: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και καταιγίδες με πιθανότητα κατά τόπους χαλαζοπτώσεων αναμένονται από το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Αυγούστου 2023 κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Άνεμοι έως 4 μποφόρ στα πελάγη. Πτώση της θερμοκρασίας στα βορειοδυτικά και υψηλές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη χώρα. Πιο αναλυτικά, αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια με εξαίρεση το Ιόνιο όπου θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Από το μεσημέρι αναμένονται τοπικές βροχές, καταιγίδες και ενδεχομένως χαλαζοπτώσεις στο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στη Δυτική Μακεδονία. Τα φαινόμενα σταδιακά θα επηρεάσουν και την Κεντρική Μακεδονία, την Δυτική Στερεά και ενδεχομένως τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 22 έως 39, στη Θεσσαλία από 21 έως 40, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά από 17 έως 34, στην υπόλοιπη Στερεά από 22 έως 39, στην Πελοπόννησο από 18 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 30, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 21 έως 39, στις Κυκλάδες από 20 έως 33, στα Δωδεκάνησα από 24 έως 31 και στην Κρήτη από 20 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ και μετά το απόγευμα 3 έως 5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το μεσημέρι 3 έως 5 μποφόρ. Στο Βόρειο και Κεντρικό Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το πρωί όμως θα γίνουν νοτιοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου δυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 27 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια όμως από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ ενώ προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα γίνουν βορειοδυτικοί έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments