Αθλητισμός

Απόφαση Αγγελόπουλων για μεταγραφάρα στον Ολυμπιακό – Η κίνηση που κάνει τον ΠΑΟ φαβορί για τη Euroleague!

Απόφαση Αγγελόπουλων για μεταγραφάρα στον Ολυμπιακό – Η κίνηση που κάνει τον ΠΑΟ φαβορί για τη Euroleague!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Διέρρευσαν τα ονόματα που θέλουν να φέρουν οι "αιώνιοι" στην Ελλάδα, ώστε να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τα ρόστερ τους. Ποιον θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η συμφωνία Αταμάν - Γιαννακόπουλου στο Τριφύλλι...

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν έχουν κλείσει τα ρόστερ τους. Μένει μία ακόμη βασική κίνηση για κάθε ομάδα, ώστε να τα καταφέρουν. Είμαστε στις 8 Αυγούστου και έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, ώστε να εξαφανιστεί η αγωνία του κόσμου.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει πως και πως την απάντηση του Σβι Μίχαϊλιουκ. Ο Ουκρανός μπόμπερ περιμένει να βρει την ιδανική για αυτόν πρόταση ώστε να συνεχίσει στο ΝΒΑ, κάτι τέτοιο, όμως, δεν έχει συμβεί. Και το θέμα είναι ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ. Οι περισσότερες ομάδες του ΝΒΑ έχουν κλείσει τα ρόστερ τους.

Αν πάρει τον Ουκρανό ο Παναθηναϊκός, θα είναι από τα γκράντε φαβορί για την Ευρωλίγκα. Αν δεν τον πάρει, υπάρχει σταντ-μπάι ο Γκριγκόνις, αν και ο Γιαννακόπουλος θέλει να ρίξει μία ακόμη βόμβα. Τύπου Φοντέκιο ή Τι Τζέι Ουόρεν. Εχει πολλά λεφτά να δαπανήσει και θέλει να κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένο τον κόσμο της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά συσχετίζεται με τον Μάικ Τζέιμς, αλλά μία τέτοια υπόθεση είναι πολύ δύσκολη. Για πολλούς λόγους. Το όνομα του Κέντρικ Ναν παραμένει στο προσκήνιο. Και για τον Ναν, ισχύει ό, τι και για τον Μίχαϊλιουκ.

Αρα ενδέχεται μέχρι τις 15 Αυγούστου να έχει κι αυτός ξεκάθαρη εικόνα για τα δεδομένα, που υπάρχουν σχετικά με το αν μπορεί να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει κι αυτός εναλλακτικές επιλογές, που όλες προέρχονται από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Θα ήθελε πολύ κι αυτός τον Φοντέκιο, αλλά ο Ιταλός έχει συμβόλαιο με τους Γιούτα Τζαζ.

Όπως και να έχει, και Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα προσθέσουν έναν ακόμη παικταρά στο ρόστερ τους. Ο Παναθηναϊκός στην χειρότερη θα κρατήσει τον Γκριγκόνις, που κι αυτός είναι σπουδαίος παίκτης, ασχέτως αν δεν φάνηκε τόσο την χρονιά, που μας πέρασε.

Και το πλέον σίγουρο είναι ότι θα έχουμε δύο ομάδες του χρόνου, που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου και θα είναι από τα φαβορί για να πάνε στο Βερολίνο.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments