Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση των χούλιγκαν

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση των χούλιγκαν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Με τις έρευνες γύρω από τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη τη περασμένη Δευτέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με τις έρευνες γύρω από τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη τη περασμένη Δευτέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, να είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του δολοφόνου, ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το συγκεκριμένο βίντεο, που έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας στις 23.08 της Δευτέρας, φαίνεται ένα πλήθος ανθρώπων, φιλάθλων της ΑΕΚ, να τρέχει πανικόβλητο, προκειμένου να γλιτώσει από τη μανία των Κροατών χούλιγκαν που χτυπούσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους.

Γιατρός: «Ξεψύχησε στα χέρια μου»

Τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τις πρώτες στιγμές της αιματηρής επίθεσης των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια περιγράφουν οι πρώτες καταθέσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για άτομα που είτε βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος ανάμεσα στα επεισόδια, είτε κλήθηκαν να βοηθήσουν όπως ένας ειδικός φρουρός και ένας γιατρός.

«Περί ώρα 23.45 προσήλθε ένα άτομο, άνδρας, με ιδιωτικό ασθενοφόρο, το οποίο άτομο δεν έφερε σφυγμούς, ήταν άπνοος και με μυδρίαση. Αμέσως εισήχθη στα επείγοντα όπου και προχωρήσαμε στη διαδικασία της ανάνηψης για το χρονικό διάστημα της μιας ώρας, πλην όμως δεν καταφέραμε να τον επαναφέρουμε στη ζωή. Το εν λόγω άτομο δεν έφερε εξωτερικά εμφανή τραύματα, εκτός από ένα θλαστικό τραύμα στην έσω επιφάνεια του αριστερού βραγχίονα, πλην όμως είχε αίμα σε όλο του το σώμα.

Στο βίντεο αυτό, που φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA, φαίνεται η στιγμή που οι χούλιγκαν, θυμίζοντας τάγμα εφόδου, επιτίθενται σε ανυποψίαστο κόσμο έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, λίγο πριν ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής πέσει νεκρός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments