Αθλητισμός

“Κολωτούμπα” Μάικ Τζέιμς, έπεισαν τον Μπαρτζώκα οι Αγγελόπουλοι

“Κολωτούμπα” Μάικ Τζέιμς, έπεισαν τον Μπαρτζώκα οι Αγγελόπουλοι

Πηγή Φωτογραφίας: gazzetta.gr

Πώς ο Αμερικανός αναίρεσαι τα λόγια του και τα εμπόδια για να κλείσει η μεγάλη μεταγραφή στο Λιμάνι

Η μέρα χθες ήταν ποδοσφαιρική αλλά και τα μπασκετικά προχωράνε. Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη επί της Γκενκ, ο κόσμος του (στο μπάσκετ) θέλει να δει με τα «ερυθρόλευκα» τον Μάικ Τζέιμς. Είναι ένα ενδεχόμενο, που δεν είναι απίθανο να υλοποιηθεί. Η πιάτσα άλλωστε βουϊζει ήδη ότι οι Πειραιώτες έχουν δώσει τα χέρια με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και έχουν συμφωνήσει για τα επόμενα δύο χρόνια. Και να ισχύει, πάντως, αυτό, μεταγραφή δεν μπορεί να γίνει, αφού ο Τζέιμς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μονακό. Αν οι Μονεγάσκοι δεν τον αφήσουν ελεύθερο ή δεν βάλουν τιμή για να τον πουλήσουν, μεταγραφή δεν μπορεί να γίνει.

Θα δώσει τον Τζέιμς η Μονακό, ενώ ο Κέμπα Ουόκερ είναι παικταράς, αλλά προέρχεται από ετήσια αποχή, ενώ ο Τζόρνταν Λόιντ είναι τραυματίας; Δεν φαίνεται εύκολο, αν και ποτέ δεν ξέρεις.

Θυμίζουμε επίσης ότι Σάσα Ομπράντοβιτς και Τζέιμς δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων, αλλά πέρυσι προχώρησαν μέχρι τέλους και η ομάδα τους έζησε μεγάλες στιγμές.

Ο Τζέιμς, πάντως, παλιότερα είχε πει ότι δεν θα πάει ποτέ στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρει κανείς αν τελικώς θα πάει στο ΣΕΦ, μόνο και μόνο, όμως, που άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τους Πειραιώτες, αναίρεσε τα λεγόμενα του.

Δεν χωράει, ωστόσο, αμφιβολία ότι και στα 33 του παραμένει πρώτο βιολί και αγωνιστικά είναι ένας παίκτης που θα ταιριάξει απόλυτα στον Ολυμπιακό. Ο προβληματισμός έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του, αφού σχεδόν όπου έπαιξε, δημιούργησε θέματα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την πλευρά του φαίνεται να έχει πειστεί για τον Τζέιμς και μένει να φανεί αν το τεράστιο αυτό μπαμ θα γίνει πραγματικότητα.

Αν δεν γίνει οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν στις επόμενές τους επιλογές, που είναι από το ΝΒΑ. Ο Κέντρικ Ναν παραμένει χωρίς ομάδα, αλλά δεν είναι ο μόνος σπουδαίος Αμερικάνος, που είναι ακόμη στο ταμείο ανεργίας.

Ο Ναν είναι πολύ καλός παίκτης και ερχόμενος από το ΝΒΑ θα είναι μπαμ, αλλά πολύ μεγαλύτερο μπαμ θα είναι αν ο Τζέιμς φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments