People

Συναυλιακός παροξυσμός για την Ταίηλορ Σουίφτ

Συναυλιακός παροξυσμός για την Ταίηλορ Σουίφτ

Πηγή Φωτογραφίας: QUIEN.COM

Καλπάζει το The Eras Tours της σπουδαίας περφόρμερ.

Η Τέιλορ Σουίφτ δεν πρόκειται να ξεκουραστεί μέχρι το τέλος του 2024. Η διάσημη σταρ, ίσως η μεγαλύτερη περφόρμερ στον κόσμο σήμερα -τουλάχιστον για τους φανατικούς φαν της, τους swifties-, ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες μια ανεπανάληπτη περιοδεία, το The Eras Tour, η οποία θα διασχίσει 5 ηπείρους, και περιλαμβάνει 146 εμφανίσεις μέσα σε ενάμιση χρόνο.

Κάθε συναυλία διαρκεί τρεισήμισι ώρες και η 33χρονη μουσικός τραγουδάει, χορεύει και παρασύρει το κοινό σε μια μορφή ομαδικής παράκρουσης, προκαλώντας του τέτοιο παροξυσμό που οι κραυγές της δεν ακούγονται. Οι θεατές των συναυλιών συμφωνούν ότι οι εμφανίσεις της Σουίφτ είναι μια από τις δυνατότερες και καλύτερες εμπειρίες της ζωής τους. Όσοι τη θυμούνται, δηλαδή, καθώς έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα αμνησίας σε κάποιους φαν, που δεν έχουν καμία ανάμνηση από την εμπειρία, ενώ στην πόλη του Σικάγου έγινε σεισμός λόγω των κραδασμών από τα χοροπηδητά των φαν.

«Ήξερα ότι μου άρεσε η μουσική της, αλλά η συναυλία ήταν απίστευτη… Είμαι 52 ετών και δεν έχω ξαναζήσει τέτοια εμπειρία, ενώ έχω δει τους U2, τους REM, τον Sting, τους Grateful Dead και αμέτρητους άλλους», σχολιάζει, προσθέτοντας ότι έχει πάει σε ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και ποτέ της δεν έχει ακούσει κοινό να ουρλιάζει τόσο πολύ.

Η περιοδεία The Eras Tours ξεκίνησε στο Γκλέντεϊλ της Αριζόνα στις 29 Μαρτίου 2023 και πρόκειται να ολοκληρωθεί στο Οντάριο στις 23 Νοεμβρίου 2024. Το Ticketmaster «κατέρρευσε» την πρώτη ημέρα της προπώλησης στις ΗΠΑ, με τα περισσότερα εισιτήρια που πούλησε η καλλιτέχνης εκείνη την ημέρα, 2,4 εκατομμύρια, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ παγκοσμίως. Προκάλεσε επίσης μεγάλο σκάνδαλο όταν η μεταπώληση των εισιτηρίων, που ξεκινούσε από 79 δολάρια, εκτοξεύτηκε στα 90.000 δολάρια.

Έχει υπολογιστεί ότι η περιοδεία της Σουίφτ θα αποφέρει στην μεταπανδημική αμερικανική οικονομία έσοδα της τάξεως των 4,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η ίδια η καλλιτέχνης  αμείβεται με περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ για κάθε εμφάνισή της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments