Αθλητισμός

ΑΕΚ: Έφτασε η αποστολή στο Ζάγκρεμπ με ισχυρή αστυνομική δύναμη

ΑΕΚ: Έφτασε η αποστολή στο Ζάγκρεμπ με ισχυρή αστυνομική δύναμη

Πηγή Φωτογραφίας: Zeljko Hladika/PIXSELL//EUROKINISSI ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ / ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

«Νομίζεις πως κατέβηκε ο στρατός στους δρόμους», σχολιάζει δημοσιογράφος που βρίσκεται μαζί με την «κιτρινόμαυρη» αποστολή

Στη διαδρομή για το ξενοδοχείο που καταλύει σήμερα και αύριο η αποστολή της ΑΕΚ όλοι οι δρόμοι είχαν κλείσει από την Αστυνομία, ενώ οι δυνάμεις που τους ακολουθούσαν ήταν ακόμα μεγαλύτερες. Έξω από το ξενοδοχείο και καθ’ όλη την παραμονή των «κιτρινόμαυρων» στο Ζάγκρεμπ θα υπάρχει πολύ ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας που θα τους συνοδεύει και στις προπονήσεις.

Ο δημοσιογράφος Ιωάννης Σαντοριναίος που έχει ακολουθήσει στην κροατική πρωτεύουσα ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του πως: «Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε με ασφάλεια. Δεν γινόταν αλλιώς μετά την μεγάλη αστυνομική συνοδεία που την παρέλαβε από τον αεροδιάδρομο. Συνολικά εφτά περιπολικά και βαν συνόδεψαν τα δύο πούλμαν ενώ στην διάρκεια της διαδρομής, σε διάφορα σημεία του δρόμου, ήταν σταθμευμένα οχήματα της αστυνομίας κι έκλειναν όλους τους δρόμους.

Οι περισσότεροι Κροάτες κοιτούσαν παράξενα, άλλοι τραβούσαν με το κινητό τους ενώ βρέθηκε ένα όμορφο ζευγάρι να χαιρετήσει προς τα πούλμαν. Στο ξενοδοχείο τα μέτρα είναι ακόμη αυστηρότερα που νομίζεις πως κατέβηκε ο στρατός στους δρόμους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments