Lifestyle

Serena Williams: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με το δεύτερο παιδί της αγκαλιά

Serena Williams: Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με το δεύτερο παιδί της αγκαλιά

Πηγή Φωτογραφίας: Sky Sports

H Serena Williams είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της στο φετινό Met Gala. «Είμαστε τρεις εδώ», είχε πει στον La La Anthony κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης από το κόκκινο χαλί του θεσμού για τη Vogue.

Η Serena Williams είναι μαμά δύο παιδιών πλέον. Το ίνδαλμα του tennis και ο σύζυγός της, Alexis Ohanian απέκτησαν τη δεύτερη κόρη τους, όπως ανακοίνωσαν μέσω Instagram την Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023.

View this post on Instagram

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

«Καλωσόρισες Adira River Ohanian», έγραψε ο Alexis Ohanian στο Instagram δημοσιεύοντας μία οικογενειακή φωτογραφία και αποκαλύπτοντας το όνομα της δεύτερης κόρης που απέκτησε με τη Serena Williams. H γέννησή της ήρθε σχεδόν έναν χρόνο μετά τον τελευταίο αγώνα tennis της μητέρας της που είχε γράψει σε άρθρο της στη Vogue ότι ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της μακριά από το άθλημα.

«Είμαι ευγνώμων που ανακοινώνω ότι το σπίτι μας γίνεται ομάδα με την αγάπη: Ένα χαρούμενο και υγιές νεογέννητο κορίτσι και μία χαρούμενη κι υγιής μαμά. Νιώθω ευγνώμων. Serena Williams μου έδωσες τώρα ένα ακόμα ασύγκριτο δώρο», έγραψε στη συνέχεια και χαρακτήρισε την τενίστρια GMOAT, προσθέτοντας τη μητρότητα στο ακρωνύμιο που χρησιμοποιείται για τους αθλητές για να δηλώσει τους Greatest Of All Time ανάμεσά τους.

Ο σύζυγος της Serena Wiliams ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό που φρόντισε τη Serena Williams και την κόρη τους, ενώ σημείωσε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τη στιγμή που η πρωτότοκη κόρη τους, Olympia Ohanian, γνώρισε τη μικρή της αδερφή. Η τελευταία με τον μπαμπά της και την αδερφή της είναι οι πρωταγωνιστές των υπόλοιπων φωτογραφιών του album που δημοσιεύτηκε στο Instagram.

«Η γαλήνη σου να είναι σαν ποτάμι, η ευεξία σου σαν τα κύματα της θάλασσας», κατέληξε στην ανάρτησή του ο επιχειρηματίας του κλάδου της τεχνολογίας. Ο ίδιος είχε μιλήσει στο People για το πώς ο ίδιος και η Serena Williams νιώθουν πιο έτοιμοι ως πεπειραμένοι γονείς πλέον να υποδεχτούν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, πριν από λίγο καιρό.

«Δεν είμαστε πρωτάρηδες ως γονείς πια. Νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με ένα νεογέννητο πια, για όλα εκείνα που δεν είχα καμία αυτοπεποίθηση όταν αποκτήσαμε την Olympia γιατί δεν είχε τύχει να υπάρξω γύρω από μωρά μέχρι τότε στη ζωή μου», είχε πει ο σύζυγος της Serena Williams.

«Προφανώς επίσης έχουμε πάρει κάθε προληπτικό μέτρο και κάνουμε ότι μπορούμε για να κυλήσουν όλα ομαλά για τη Serena» πρόσθετε. Οι επιπλοκές στον τοκετό της πρώτης κόρης της είχαν οδηγήσει τη Serena Williams στο να υποστεί 4 χειρουργεία. Οπότε η προσοχή ήταν εξαιρετικά σημαντική στην περίπτωσή της.

H Serena Williams είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της στο φετινό Met Gala. «Είμαστε τρεις εδώ», είχε πει στον La La Anthony κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης από το κόκκινο χαλί του θεσμού για τη Vogue.

Η Serena Williams είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μητρότητα στο περιοδικό Elle US τον Απρίλιο του 2022, τα άγχη της πρώτης εγκυμοσύνης και τις επιπλοκές που είχε βιώσει.

«Ναι, ήμουν η λέαινα που θα προστάτευε το μωρό με κάθε κόστος, αλλά δεν είναι ότι υπερηφανευόμουν και για εκείνη. Περίμενα να νιώσω πως την ξέρω, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά αυτό το συναίσθημα δεν ήρθε ποτέ. Κάποιες φίλες της μαμάς μου μού είπαν πως ούτε εκείνες ένιωθαν αυτήν τη σύνδεση, κι αυτό με έκανε να νιώσω καλύτερα, αλλά και πάλι, το λαχταρούσα», επεσήμανε η Serena Williams τονίζοντας ότι αυτή η σύνδεση συνέβη όταν είδε για πρώτη φορά την 5 ετών σήμερα κόρη της. «Ήταν η ανταμοιβή και συνάμα η επικύρωση για όλα όσα πέρασα», εξηγούσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments