Διεθνή

ΗΠΑ: Ο Τραμπ μετατρέπει την φωτογραφία από τη φυλακή σε όπλο επικοινωνιακής πολιτικής

ΗΠΑ: Ο Τραμπ μετατρέπει την φωτογραφία από τη φυλακή σε όπλο επικοινωνιακής πολιτικής

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO, Η φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία τραβήχτηκε σε φυλακή της Ατλάντα

Η φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία τραβήχτηκε σε φυλακή της Ατλάντα

Η φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία τραβήχτηκε σε φυλακή της Ατλάντα στο πλαίσιο της επίσημης διαδικασίας σύλληψής του, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης χάρη στο φοβερό μάρκετινγκ του ιδίου.

Η σύλληψη του πρώην προέδρου της Αμερικής δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία των ΗΠΑ, και αποτελεί εκ των προτέρων πηγή ταπείνωσης. Ωστόσο ο δισεκατομμυριούχος, πρωταθλητής στην επικοινωνιακή πολιτική, την μετέτρεψε ήδη σε ένα φοβερό όπλο μάρκετινγκ για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Με το κεφάλι γερμένο ελαφρά προς τα μπροστά, πολύ σκληρό, ακόμη και επιθετικό, βλέμμα σε ένδειξη περιφρόνησης: η φωτογραφία του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος απαθανατίστηκε από τις υπηρεσίες του σερίφη της Ατλάντα, κάνει τον γύρο του κόσμου από το βράδυ της Πέμπτης (24/8).

Η New York Post, που ανήκει στον συντηρητικό μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ, κυκλοφόρησε χθες, Παρασκευή, με την φωτογραφία αυτή να καταλαμβάνει όλη την πρώτη της σελίδα, χωρίς τίτλο.

Αντιθέτως, οι New York Times τη δημοσίευσαν σε πολύ μικρό μέγεθος σε άρθρο τους επίσης στην πρώτη σελίδα, την οποία ωστόσο μοιραζόταν με άρθρο για τον πιθανολογούμενο θάνατο του επικεφαλής της ρωσικής μισθοφορικής οργάνωσης Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments