Αθλητισμός

Νέα σενάρια για Γιόβιτς και Ολυμπιακό!

Νέα σενάρια για Γιόβιτς και Ολυμπιακό!

Πηγή Φωτογραφίας: fosonline.gr, Οι Ιταλοί εμπλέκουν ξανά τον Ολυμπιακό

Οι Ιταλοί εμπλέκουν ξανά τον Ολυμπιακό με την περίπτωση του Σέρβου στράικερ, Λούκα Γιόβιτς.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού από το πάνω ράφι, τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά και ένα από αυτά είναι και του Λούκα Γιόβιτς που αγωνίζεται στη Φιορεντίνα.

Τα σενάρια γύρω από τους ερυθρόλευκους και τον Σέρβο επιθετικό δίνουν και παίρνουν όσο προχωράει προς την ολοκλήρωση της η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, με τους Ιταλούς να επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον πρώην στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, «La Nazione», ο Γιόβιτς γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά δεν βιάζεται να απαντήσει γενικότερα για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι οι Πειραιώτες έχουν μεταφέρει στον Σέρβο επιθετικό της Φιορεντίνα την πρότασή τους, όμως η απάντηση που πήραν προς το παρόν δεν είναι ούτε θετική ούτε αρνητική κι αυτό γιατί εκείνος κρατάει στάση αναμονής μέσω του ατζέντη του, με το ενδιαφέρον να είναι έντονο για την περίπτωση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιόβιτς εκπροσωπείται από έναν εκ των πιο γνωστών μάνατζερ στον κόσμο, τον Φαλί Ραμαντάνι και θέλει να εξετάσει όλες τις επιλογές που θα έχει, προκειμένου να αποχωρήσει από τους βιόλα.

Ο Γιόβιτς πέρσι πραγματοποίησε 50 συμμετοχές σκοράροντας 13 γκολ και δίνοντας πέντε ασίστ σε 2.386 αγωνιστικά λεπτά με τη Φιορεντίνα, ενώ το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments