Αθλητισμός

Εθνική ομάδα: Χωρίς το ντεμπούτο του Κωνσταντέλια – «Προκαλεί κάθε ποδοσφαιρική λογική», υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ

Εθνική ομάδα: Χωρίς το ντεμπούτο του Κωνσταντέλια – «Προκαλεί κάθε ποδοσφαιρική λογική», υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η μη κλήση του Κωνσταντέλια προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΟΚ

Ο Ουρουγουανός τενχικός της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογιέτ γνωστοποίησε τους εκλεκτούς του για τα δύο προσεχή παιχνίδια με Ολλανδία εκτός (07/09) και Γιβραλτάρ εντός (10/09) για τα προκριματικά του Euro 2024.

Από την αποστολή για τους δύο αυτούς αγώνες απουσίαζε και πάλι ο Τάσος Δουβίκας, που πρόσφατα πήρε μεταγραφή στην Θέλτα, αλλά φυσικά και ο Κώστας Φορτούνης, που σήμερα το πρωί ανακοίνωσε την απόσυρσή από την Εθνική ομάδα. Ακόμη στις κλήσεις δεν είναι ούτε και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ.\

ΠΑΟΚ: «Προκαλεί κάθε ποδοσφαιρική λογική»

Η μη κλήση του Κωνσταντέλια προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΟΚ: «Ο αποκλεισμός του Γιάννη Κωνσταντέλια από τις επιλογές που ανακοίνωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ, δεν ξεπερνάει απλά αλλά προκαλεί κάθε ποδοσφαιρική λογική. Εξίσου ανεξήγητη και εξωπραγματική είναι η αδιαφορία των Κ. Κωνσταντινίδη και Τ. Φύσσα, που δεν φρόντισαν να επαναφέρουν στην τάξη τον προπονητή. Οχι μόνο ως διοικητικό δίδυμο της Εθνικής, αλλά και ως πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές. Κατά γενική ομολογία, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει κερδίσει επάξια την πλέον περίοπτη θέση στην βιτρίνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Πλέον, στην βιτρίνα μπαίνουν ο Πογιέτ και οι Κωνσταντινίδης Φύσσας, για τον αντίθετο λόγο όμως. Όσοι μιλούσαν με θαυμασμό για το ταλέντο και τις επιδόσεις του Γιάννη, θα απορούν με τον αποκλεισμό του. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ που ανέκαθεν βρισκόταν δίπλα στην εθνική ομάδα, εύχεται καλή επιτυχία, αν και όπως φαίνεται επανέρχονται οι παλιές συνήθειες τις οποίες είχαμε την ψευδαίσθηση πως είχε αποβαλλει».

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 (Αθλητικό Κέντρο Μαζαράκη – ΠΑΕ Ατρόμητος).

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για τα δύο ματς: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Τζορτζ Μπάλντοκ, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιάννης Παπανικολάου, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Δημήτρης Λημνιός, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Ταξιάρχης Φούντας, Φώτης Ιωαννίδης, Γιώργος Γιακουμάκης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments