Πολιτική

Τα «γυρίζουν» οι «Σπαρτιάτες»: Επιστρέφουν στην ΚΟ οι διαγραμμένοι, λίγο πριν τον Άρειο Πάγο [vid]

Τα «γυρίζουν» οι «Σπαρτιάτες»: Επιστρέφουν στην ΚΟ οι διαγραμμένοι, λίγο πριν τον Άρειο Πάγο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Λίγες μόνο ώρες πριν την κατάθεση του Βασίλη Στίγκα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του κόμματος.

Λίγες μόνο ώρες πριν την κατάθεση του Βασίλη Στίγκα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σχετικά με τις δηλώσεις του περί «Greek Mafia», υπήρξε μεγάλη ανατροπή με τους διαγραμμένους βουλευτές των «Σπαρτιατών».

Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, κάλεσε τους διαγραμμένους βουλευτές Ιωάννη Δημητροκάλλη, Ιωάννη Κόντη και Χάρη Κατσιβαρδά να βάλουν τις διάφορες τους στην άκρη. Μάλιστα, ο κ. Στίγκας ξεκαθάρισε ότι χαρακτηρισμοί, «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν είχαν καμία σχέση με τους βουλευτές του.

Η ανακοίνωση του κ. Στίγκα

«Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,

κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, ως εκ τούτου, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της Κ.Ο. σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν τη διαγραφή σας.

Στη σημερινή συνάντηση, εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών, και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής την 31/08/2023, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη.

Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί, “Greek Mafia” και “ομάδα εκβιαστών”, δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας» αναφέρει ο κ. Στίγκας, σε ανακοίνωση που απέστειλε προς τους Δημητροκάλλη, Κατσιβαρδά και Κόντη.

Βασίλης Στίγκας: Χρέος μου να στηρίξω τον Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων

«Προσπαθώ να γίνω ανάχωμα στις βλέψεις του Ηλία Κασιδιάρη», δήλωσε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, την ώρα που το κόμμα του βρίσκεται σε πλήρη σύγκρουση μεταξύ των βουλευτών του, όμως αποκάλυψε ότι θα τον στηρίξει στην προσπάθειά του να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Μια ημέρα πριν εμφανιστεί ενώπιον του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μετά τις καταγγελίες του για πρακτικές Greek Mafia, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, μίλησε στην τηλεόραση του MEGA για όσα συμβαίνουν στο κόμμα του, τις διαγραφές και ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών αλλά και για τον καταδικασμένο για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments