Αθλητισμός

Όλοι οι φίλαθλοι υποκλίνονται στον Σέρχιο Ράμος που είπε όχι στην Αραβία και γύρισε στην ομάδα του..

Όλοι οι φίλαθλοι υποκλίνονται στον Σέρχιο Ράμος που είπε όχι στην Αραβία και γύρισε στην ομάδα του..

Πηγή Φωτογραφίας: Read Sergio Ramos' full apology to Sevilla fans following years of battles - Football España.net

Συγκλονιστική δήλωση Ράμος: «Το χρωστούσα στον πατέρα μου, στον παππού μου και στον Πουέρτα»

Ο Σέρχιο Ράμος έφτασε στη Σεβίλλη για να υπογράψει ξανά στην ομάδα που τον ανέδειξε. Στο αεροδρόμιο του Σαν Πάμπλο έφτασε σήμερα ο Σέρχιο Ράμος, προκειμένου να επισημοποιήσει την επιστροφή του στη Σεβίλλη.

Ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός ταξίδεψε από τη Μαδρίτη με ιδιωτική πτήση και κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Σεβίλλης, έγινε δεκτός από τον αθλητικό διευθυντή της ισπανικής ομάδας Βίκτορ Όρτα.

View this post on Instagram

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

Δεκαοκτώ χρόνια μετά την αναχώρησή του για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο σέντερ μπακ, με θητεία δύο σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, επιστρέφει στο «Ramón Sánchez-Pizjuán», απορρίπτωντας σημαντικές προτάσεις από την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία.

Τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί στις συνήθεις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του για μια σεζόν με την Σεβίλλη πριν ξεκινήσει αύριο (5/9) προπονήσεις με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ.

«Είμαι ενθουσιασμένος, ναι, είναι μια ξεχωριστή μέρα, το να γυρίζεις σπίτι είναι πάντα σημαντικό. Το περίμενα μερικούς μήνες, αλλά είμαι χαρούμενος που θα επιστρέψω. Θα έχουμε χρόνο για να κάνω τη συνέντευξη Τύπου και την παρουσίαση Θέλοντας να επιστρέψω στο σπίτι, δεν είχα νόημα να πάω πουθενά αλλού χωρίς να περάσω από εδώ, το χρωστούσα στον πατέρα μου, στον παππού μου, τη Σεβίλη και στον Πουέρτα, με πολλά πράγματα που σημαίνουν πολλά και νομίζω ότι ήταν ώρα», δήλωσε ο Σέρχιο Ράμος αμέσως μετά την άφιξή του στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments