Αθλητισμός

Ανατροπή τελευταία στιγμή με… φευγάτο στον Ολυμπιακό – “Παζάρια” μέχρι τα ξημερώματα για αποχώρηση χαφ!

Ανατροπή τελευταία στιγμή με… φευγάτο στον Ολυμπιακό – “Παζάρια” μέχρι τα ξημερώματα για αποχώρηση χαφ!

Πηγή Φωτογραφίας: Ολυμπιακός: Τελειώνει το deal με Μαρτίνεθ | Γιατί καθυστερεί η συμφωνία - Onsports.gr

Ποιος μένει και δεν υπολογίζεται, ποιος συζητάει τις τελευταίες ώρες για να βρει νέα ομάδα και ποιοι άλλοι βρίσκονται στη… μαύρη λίστα.

Ο Ολυμπιακός έκανε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του το φετινό καλοκαίρι, αλλά παρ’ όλα αυτά βλέπει ορισμένους παίκτες που δεν υπολογίζονται αγωνιστικά, να έχουν… ξεμείνει στο δυναμικό της ομάδας.

Όλα δείχνουν πως οδεύουμε προς ανατροπή με τον Θανάση Ανδρούτσο, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όμως δεν βρήκε ομάδα για να αποχωρήσει. Εκτός απροόπτου, ο Έλληνας άσος θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, έστω κι αν δεν υπολογίζεται.Από εκεί και πέρα, ανάλογες μπορεί να είναι οι εξελίξεις με τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά, που επίσης είναι εκτός πλάνων από τον προπονητή. Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν συζητήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον δανεισμό του νεαρού Αφρικανού, αλλά από τη στιγμή που η “χρυσή τομή” δεν βρέθηκε νωρίτερα, πλέον είναι αμφίβολο το αν οι δύο ομάδες θα προλάβουν την προθεσμία των μεταγραφών.

Από εκεί και πέρα στου Ρέντη χωρίς να υπολογίζονται παραμένουν οι Πιέρ Κούντε, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Μεταγραφές μπορούν να γίνουν ακόμη στα πρωταθλήματα της Τουρκίας (15/9), της Σερβίας (15/9), της Κύπρου (15/9), της Ρωσίας (14/9), του Ισραήλ (20/9), του Κατάρ (18/9), των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (21/9), αλλά και στο Μεξικό (13/9).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments