Αθλητισμός

Ανακοινώνουν μεταγραφή οι Αγγελόπουλοι στη γιορτή του Σπανούλη – Κορυφαίο όνομα το νέο απόλυτο φαβορί!

Ανακοινώνουν μεταγραφή οι Αγγελόπουλοι στη γιορτή του Σπανούλη – Κορυφαίο όνομα το νέο απόλυτο φαβορί!

Πηγή Φωτογραφίας: Olympiacos BC.gr

Το ημερολόγιο γράφει 14 Σεπτεμβρίου και ο Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει κλείσει τον παίκτη, που ψάχνει εδώ και καιρό.

Μετά την “πόρτα” για Μπραζντέικις, φήμες ότι έκλεισε ο εκλεκτός του Γιώργου Μπαρτζώκα και της διοίκησης και ότι θα τον παρουσιάσουν ως… γκεστ στη λαμπρή εκδήλωση που ετοιμάζει η ΚΑΕ σε λίγα 24ωρα στο ΣΕΦ!

Το ημερολόγιο γράφει 14 Σεπτεμβρίου και ο Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει κλείσει τον παίκτη, που ψάχνει εδώ και καιρό.

Την Κυριακή υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη και ο κόσμος της ομάδας ρωτάει συνεχώς τι γίνεται με την προσθήκη του γκαρντ. Ισως οι απορίες να λυθούν εντός των επόμενων ωρών, καθώς υπάρχει έντονη φημολογία ότι η ομάδα του Πειραιά έχει κλείσει ήδη τον εκλεκτό της.

Οι «ερυθρόλευκοι» τηρούν σιγήν ιχθύος για αυτό το θέμα, θέλοντας να μη διαρρεύσει τίποτα. Προ ημερών βγήκε στον αέρα το όνομα του Λιθουανού Μπραζντέικις και ήταν αληθινές οι πληροφορίες. Όμως η Ζαλγκίρις δεν αφήνει τον παίκτη να φύγει. Ο Μπραζντέικις είχε όρο να μπορεί να αφήσει την λιθουανική ομάδα αλλά η σχετική προθεσμία έχει λήξει εδώ και καιρό. Επομένως, όποιος τον θέλει πρέπει να αποταθεί στην Ζαλγκίρις και αυτή να αποφασίσει τι θα πράξει. Η λιθουανική ομάδα, όμως, δεν θέλει να αφήσει τον παίκτη να φύγει και έτσι το θέμα έληξε.

Για τον παίκτη, που θα προσθέσει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός ακούγονται διάφορα πράγματα. Αλλοι λένε ότι θα είναι ο Τέρενς Ρος, βετεράνος του ΝΒΑ και με εξαιρετική παρουσία όλα τα χρόνια, άλλοι ότι θα είναι ο Τζαβόντε Γκριν, που ήταν πέρυσι στους Μπουλς και χαρακτηρίζεται από τεράστια αλτικότητα και άλλοι ότι η μεταγραφή αφορά στον Ιφε Λούντμπεργκ.Ο Δανός γκαρντ φεύγει από την Βίρτους Μπολόνια όπως αναφέρθηκε πριν από μερικές ώρες και ορισμένοι τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό. Όπως τονίσαμε, δεν θα αργήσει η ώρα, που οι Πειραιώτες θα γνωστοποιήσουν τον παίκτη, που θα προσθέσουν στο ρόστερ τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments