Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: Δύσκολα ο Γκαρσία, αλλά για αυτό έκανε επένδυση με Πόνσε η ΑΕΚ – Η 11άδα για Ολυμπιακό [VID]

Κετσετζόγλου: Δύσκολα ο Γκαρσία, αλλά για αυτό έκανε επένδυση με Πόνσε η ΑΕΚ – Η 11άδα για Ολυμπιακό [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: Λιβάι Γκαρσία: Υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο - Debut.gr

Ακούστε, τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Πέμπτης (14/09) για όλα τα θέματα του ρεπορτάζ της ΑΕΚ

Στον ραδιοφωνικό σταθμό, «ΣΠΟΡ FM» μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Πέμπτης (14/09) για όλα τα θέματα που αφορούν στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αρχικά τοποθετήθηκε για την κατάσταση των Ροδόλφο Πισάρο και Λιβάι Γκαρσία ενόψει του ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή (17/09) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό: «Χθες υπήρξε μια ενημέρωση ότι ο Πισάρο έκανε κανονική προπόνηση και ο Γκαρσία όχι. Θα δούμε και σήμερα, αλλά φαίνεται ότι απομακρύνεται η πιθανότητα να ξεκινήσει ο Γκαρσία στο ντέρμπι. Έκαναν ατομικά προγράμματα στο πλαίσιο της αποκατάστασής τους, αλλά στην πρώτη φορά που ήταν να κάνουν προπόνηση, ξεχώρισε ο Πισάρο. Το βλέπω δύσκολο πλέον για τον Γκαρσία. Είναι πολλές οι μέρες. Λογικά θα έχουν γυρίσει όλοι σήμερα στην προπόνηση (σ.σ. οι διεθνείς). Αν κάνει ατομικό σήμερα ο Λιβάι, θα περιμένουμε και την αυριανή μέρα. Μετά είναι πιθανόν να μπει στην αποστολή και θα δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί. Το πιθανότερο που βλέπω, είναι να παίξει ο Πόνσε στην κορυφή. Αυτός είναι ο δεύτερος φορ. Να παίξει μαζί με τον Τσούμπερ και το πιθανότερο να έρθει ο Αραούχο από τον πάγκο».

Για το ότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν βάζει παίκτες, αν δεν έχει το οκ του γιατρού, επισήμανε: «Μόνο μία φορά δεν έγινε αυτό πέρυσι. Ο Πινέδα δεν είχε το οκ του γιατρού και έπαιξε στο 0-0 της Λεωφόρου. Έχει πολλά ματς φέτος η σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επίσης, η ΑΕΚ πήρε τον Πόνσε. Έκανε μεγάλη επένδυση 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, για να έχει έναν παίκτη που θα μπορούσε να είναι ο βασικός σέντερ φορ, αν είχε πουληθεί ο Λιβάι. Αν ο Γκαρσία είναι ανέτοιμος, ίσως παίξει στο Μπράιτον, ή τη Δευτέρα στη Λεωφόρο».

Για το σύστημα και την πιθανή 11άδα στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, σχολίασε: «Ο Πισάρο είναι έτοιμος. Δεν ξέρω αν θα ξεκινήσει. Η ΑΕΚ πέρυσι, ειδικά στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έπαιζε με δύο κεντρικά χαφ, με Γιόνσον και Σιμάνσκι. Με τον Ολυμπιακό σχεδόν σε όλα τα ματς, έπαιζε με ένα εξάρι και ένα οχτάρι. Με Γαλανόπουλο και Μάνταλο στο Κύπελλο. Ίσως αλλάξει αυτό και δούμε Γιόνσον και Σιμάνσκι μαζί και τον Πινέδα αριστερά. Αν επιβεβαιωθεί αυτό με τον Γκαρσία, θα παίξουν Πόνσε και Τσούμπερ μπροστά. Δεξιά δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για Άμραμπατ, ή Ελίασον. Θεωρώ δεδομένη την πεντάδα στην άμυνα. Στάνκοβιτς, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα και Χατζισαφί».

Για τα διαδοχικά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, για ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, πρόσθεσε: «Θα παίξει μεγάλο ρόλο στο πρωτάθλημα, το πώς θα διαχειριστούν οι ομάδες στο πρωτάθλημα, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους. Ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία των συνεχόμενων αγώνων σε ομίλους, που δεν έχουν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Τα πέντε τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού είναι με καλές εμφανίσεις, αλλά το πρώτο δύσκολο παιχνίδι του, είναι αυτό τώρα με την ΑΕΚ. Με εξαίρεση το ματς με τη Γκενκ, από το οποίο όμως έχει περάσει ένας μήνας».

Τέλος, συμπλήρωσε τα παρακάτω: «Για την ΑΕΚ είναι καλό να έχεις πολλούς διεθνείς, αλλά δεν μπορείς να κάνεις προπονήσεις. Είχε τους περισσότερους διεθνείς η ΑΕΚ. Θα δούμε το πώς θα προετοιμαστεί σε δύο μέρες για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έχει ήδη τη μεγάλη γκέλα με τον Πανσερραϊκό. Είναι ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θέλουν να στείλουν το μήνυμά τους. Από την άλλη, όποιο αποτέλεσμα και αν έρθει, δεν κρίνεται τίποτα. Είναι πολύ νωρίς. Για την ΑΕΚ πάντως είναι πολύ σημαντικό να πάρει το παιχνίδι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments