SPOTLIGHTS

Πεκίνο: Ενεργοποίησε την κατασκευή 23.600 έργων διαχείρισης υδάτων το οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2023

Πεκίνο: Ενεργοποίησε την κατασκευή 23.600 έργων διαχείρισης υδάτων το οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2023

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Στα 985,6 δισεκατομμύρια γιουάν (126,28 δισεκατομμύρια ευρώ) ανέρχεται το ποσό που επένδυσε το Πεκίνο για την κατασκευή έργων

Στα 985,6 δισεκατομμύρια γιουάν (126,28 δισεκατομμύρια ευρώ) ανέρχεται το ποσό που επένδυσε το Πεκίνο για την κατασκευή έργων και υποδομών περιβαλλοντολογικής διαχείρισης των υδάτων στη διάρκεια του οκτάμηνου Ιανουαρίου-Αυγούστου 2023.

Στα 985,6 δισεκατομμύρια γιουάν (126,28 δισεκατομμύρια ευρώ) ανέρχεται το ποσό που επένδυσε το Πεκίνο για την κατασκευή έργων και υποδομών περιβαλλοντολογικής διαχείρισης των υδάτων στη διάρκεια του οκτάμηνου Ιανουαρίου-Αυγούστου 2023. Αυτό δήλωσε χθες, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Υδάτινων Πόρων, Λι Γκουογίνγκ, στη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικαλούμενο το Κινεζικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ειδικότερα, άρχισε η κατασκευή 23.600 έργων περιβαλλοντολογικής διαχείρισης των υδάτων κατά την ίδια περίοδο, καταγράφοντας ιστορικό υψηλό, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού.

Η κατασκευή των έργων περιβαλλοντολογικής διαχείρισης των υδάτων δημιούργησε περισσότερες από 1,97 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας από τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο, παρέχοντας «ισχυρή υποστήριξη για την ανάκαμψη της κινεζικής οικονομίας», όπως δήλωσε ο Λι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments