Αθλητισμός

Super League, ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1: «Χορταστικό» ντέρμπι στην «OPAP Arena»

Super League, ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1: «Χορταστικό» ντέρμπι στην «OPAP Arena»

Πηγή Φωτογραφίας: [363592] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ

ΑΕΚ κι Ολυμπιακός έδωσαν μεγάλη μάχη στην «OPAP Arena» και πήραν από έναν βαθμό (1-1), σε ένα «χορταστικό» ντέρμπι.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φύγουν… αλώβητοι από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ολυμπιακός, μετά από τρεις νίκες, είχε την πρώτη του απώλεια, αλλά αυτό λίγο πείραξε τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τους παίκτες του, οι οποίοι παραμένουν στην κορυφή. Από την άλλη, η ΑΕΚ δεν έχει ακόμα νίκη στην «OPAP Arena», μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας δύο απώλειες στο πρωτάθλημα.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλμέιδα μπήκαν πιο δυνατά στο ματς κι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, κάτι που καρποφόρησε στο 22ο λεπτό. Ο Πόνσε αξιοποίησε την εξαιρετική ενέργεια του Ρότα και σημείωσε το πρώτο του τέρμα μετά την επιστροφή.

Μετά το γκολ, όμως, ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του. Σε αυτό βοήθησε κι απόφαση του Μαρτίνεθ να αλλάξει πλευρές τους Ποντένσε – Φορτούνη. Τελικά, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 38ο λεπτό με τον Ελ Κααμπί, ο οποίος αξιοποίησε την ωραία σέντρα του Ποντένσε.

Η ΑΕΚ «φωνάζει» για πέναλτι, σε χέρι του Κίνι, μετά από κεφαλιά του Ελίασον στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα, η είσοδος του Πινέδα βοήθησε τους γηπεδούχους να πάρουν και πάλι τον έλεγχο του ματς, ενώ ο Ζίνι εξελίχθηκε σε αποκάλυψη, μετά την είσοδο του στο 75ο λεπτό.

Από ένα σημείο κι έπειτα, βέβαια, «μίλησε» κι η κούραση, καθώς αμφότερες οι ομάδες έδειξαν ότι δεν είναι στο 100%. Η ΑΕΚ βρήκε δίχτυα στο 59’, αλλά το γκολ του Αραούχο δεν μέτρησε μετά την παρέμβαση του VAR για χέρι του Πινέδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments