Πολιτική

Άδωνις προς Νατσιό: Να ανακαλέσετε όσα είπατε σε βάρος της τιμής και της υπόληψής μου

Άδωνις προς Νατσιό: Να ανακαλέσετε όσα είπατε σε βάρος της τιμής και της υπόληψής μου

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ( ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Ούτε μύγα δεν δέχομαι στο σπαθί μου για την τιμή και την υπόληψή μου

Απάντηση επί προσωπικού έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ζήτησε, από το βήμα του Κοινοβουλίου, από τον Πρόεδρο της «Νίκης» Δημήτρη Νατσιό να ανακαλέσει τα όσα είπε σε βάρος του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης  Δημήτρη Νατσιό, σχετικά με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία», κατά τη συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Κύριε Πρόεδρε της «Νίκης», σας παρακαλώ πάρα πολύ να ανακαλέσετε όλα όσα είπατε ήρεμα και πολιτισμένα. Υπήρχε πράγματι μία δικαστική διαμάχη του αδελφού μου στην προσωπική του εταιρεία με έναν εργαζόμενό του. Ο εργαζόμενος έκανε και σε εμένα αγωγή και μήνυση θεωρώντας με εμπλεκόμενο, αθωώθηκα από το δικαστήριο καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Αφορά τον αδερφό μου και εγώ έχω κηρυχθεί αθώος από το δικαστήριο.

Θέλω λοιπόν να σας παρακαλέσω, επειδή φαντάζομαι ότι την οικογενειακή ευθύνη δεν τη δέχεται κανένας στη Βουλή, να πάρετε το λόγο ήρεμα και να ανακαλέσετε.

Για το ίδιο θέμα έκανα μήνυση και αγωγή στον κύριο Χίο όταν το έγραψε στο «Μακελειό» και ζήτησε συγνώμη στο δικαστήριο για να αποφύγει την καταδίκη. Δεν σκοπεύω να κάνω το ίδιο και στη «Δημοκρατία» γιατί βαριέμαι να τρέχω όλη την ώρα στα δικαστήρια για κάθε συκοφάντη. Αλλά ξεκαθαρίζω ότι για την υπόθεση αυτή το δικαστήριο με έχει κρίνει αθώο.

Παρακαλώ, λοιπόν, πάρα πολύ να πάρετε το μικρόφωνο και να ανακαλέσετε, διότι εδώ για την τιμή και την υπόληψή μου δεν θα δεχθώ ούτε μύγα στο σπαθί μου. Εάν επιμείνετε, σε εσάς θα κάνω και μήνυση και αγωγή και θα έρθετε στο δικαστήριο να αποδείξετε αυτά που είπατε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments