Πολιτική

Άδωνις: «Όσο μιλάει ο κ. Κασσελάκης, τόσο περισσότερο εμφανίζεται το μηδενικό πολιτικό βάρος του»

Άδωνις: «Όσο μιλάει ο κ. Κασσελάκης, τόσο περισσότερο εμφανίζεται το  μηδενικό πολιτικό βάρος του»
Άδωνις: «Ο κ. Κασσελάκης είναι δημιούργημα των διαφημιστικών εταιριών»

Τη ρηχή πολιτική σκέψη και τις αμφιλεγόμενες απόψεις του κ. Στέφανου Κασσελάκη στηλιτεύει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστηρίζει ότι κάθε φορά που ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για πολιτικό θέμα, εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον κ. Κασσελάκη με αφορμή τα περί «κρατιδίου» στα κατεχόμενα της Κύπρου, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης τόνισε πως «όσο περισσότερο μιλάει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο περισσότερο εμφανίζεται το πραγματικό, μηδενικό πολιτικό του βάρος. Πρόκειται για έναν άνθρωπο άσχετο με την πολιτική. Είναι ένα δημιούργημα των διαφημιστικών εταιρειών. Κάθε φορά που μιλάει πολιτικά, πετάει και από ένα “μαργαριτάρι”.

Επιπλέον, «η κυρία Τζάκρη, η οποία ανήκει στον σκληρό πυρήνα των υποστηρικτών του κ. Κασσελάκη, κατηγόρησε», υπογραμμίζει ο Άδωνις Γεωργάδης, «τον κύριο Νίκο Φίλη, επειδή αυτός χρησιμοποίησε τη φράση «Πρέσπες του Αιγαίου». Για τον Σύριζα, η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν μια μεγάλη επιτυχία, ήταν εξαιρετικά επωφελής για την Ελλάδα. Άρα, λοιπόν, αν καταφέρουμε το ίδιο με την Τουρκία, αυτό θα είναι μια εθνική επιτυχία. Συνεπώς, η κυρία Τζάκρη, ένθερμη υποστηρίκτρια του κ. Κασσελάκη, εκλαμβάνει τη συνθήκη των Πρεσπών ως αποτυχία, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ μας την παρουσίαζαν ως εθνική επιτυχία.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ακόμη, σύμφωνα πάντα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ότι «ο κ. Κασσελάκης υμνεί σε βίντεο το brain drain. Το brain drain ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σοκ για την ελληνική κοινωνία, σε αντίθεση με τον κ. Κασσελάκη που το παρουσιάζει ως ευλογία για την Ελλάδα. Αυτό είναι καινοφανές και προβληματικό. Όλα τα άλλα κόμματα υποστηρίζουμε το αντίθετο και θέλαμε την παραμονή των επιστημόνων, ιδιαίτερα των νέων επιστημόνων, στην Ελλάδα».

Καταληκτικά, ο υπουργός Εργασίας δεν θεωρεί τον κ. Κασσελάκη σημαντικό πολιτικό αντίπαλο για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας: «Δεν φοβάμαι τον κ. Κασσελάκη ως πολιτικό αντίπαλο. Είναι πολύ ταλαντούχος σπρίντερ. Όμως η πολιτική είναι μαραθώνιος. Δεν ξέρω αν είναι και καλός μαραθωνοδρόμος. Πάντως, οι καλοί σπρίντερ δεν είναι συνήθως καλοί μαραθωνοδρόμοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments