Πολιτική

Αντεπίθεση Κασσελάκη: Δεν είμαι τέλειος σαν εκείνους που έφτιαξαν τον Νόμο Κατρούγκαλου

Αντεπίθεση Κασσελάκη: Δεν είμαι τέλειος σαν εκείνους που έφτιαξαν τον Νόμο Κατρούγκαλου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά για τα ελληνικά του, για την πατριωτική σύγχρονη αριστερά, για ντα ελληνοτουρκικά και τις θέσεις του στα μεγάλα πολιτικά ζητήματα.

«Εγώ πατάω στην πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα στην εξωτερική πολιτική και στα εθνικά μας θέματα», τονίζει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Απαντήσεις στους επικριτές του μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε για την αναφορά του στα κατεχόμενα της Κύπρου ως «κρατίδιό τους» δίνει μέσω του Facebook ο Στέφανος Κασσελάκης, αφήνοντας σαφείς αιχμές για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δίνει το στίγμα των θέσεών του για την εξωτερική πολιτική, λέγοντας ότι «πατάω την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά για τα ελληνικά του, για την πατριωτική σύγχρονη αριστερά, για ντα ελληνοτουρκικά και τις θέσεις του στα μεγάλα πολιτικά ζητήματα.

Πιο αναλυτικά η ανάρτησή του: 

Απαντάω σε ό,τι χειρότερο γράφτηκε μετά το λεκτικό μου ατόπημα. Όλα εδώ. Μπροστά σας, αδιαμεσολάβητα.

👉«Δεν φταίει που δεν ξέρει καλά ελληνικά, είναι άσχετος» Έχω πολλές φορές αρθρογραφήσει στον αμερικανικό Τύπο για τα εθνικά μας θέματα και τα εθνικά μας δίκαια. Δυστυχώς στα αγγλικά η σχετική ορολογία είναι εντελώς διαφορετική. Δεν είμαι τέλειος, σαν εκείνους που έφτιαξαν τον νόμο Κατρούγκαλου.

👉«Πώς θα πάει να μας εκπροσωπήσει διεθνώς;» Στα αγγλικά, είναι η απάντηση. Μέχρι να γίνουν τα ελληνικά μου όπως τα αγγλικά μου, στα αγγλικά. Λέτε να μην τα μιλάνε στο εξωτερικό;

👉«Να μας πει τι πρεσβεύει στην εξωτερική πολιτική» Τις θέσεις μίας πατριωτικής σύγχρονης Αριστεράς, με την παρακαταθήκη που άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας απέναντι σε κάθε απειλή. Διάλογος με τους γείτονες, μόνο για την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας/ΑΟΖ στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, με συγκεκριμένες κόκκινες γραμμές: -όχι αποστρατιωτικοποίηση των νησιών -όχι συνεκμετάλλευση πριν οριοθετηθεί η ΑΟΖ -όχι απεμπόληση του κυριαρχικού μας δικαιώματος για επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.

👉«Αποκάλυψε την ατζέντα του, δεν είναι πατριώτης» Αποκάλυψα ότι… στα ελληνικά θέλω δουλειά. Εγώ πατάω στην πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου και του Αλέξη Τσίπρα στην εξωτερική πολιτική και στα εθνικά μας θέματα. Δεν έχω στο πλευρό  μου κανέναν βουλευτή, που να θεωρεί τη μουσουλμανική μειονότητα τουρκική. Δεν έχω στο πλευρό μου κανέναν βουλευτή που να πιστεύει ότι δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων. Τα ερωτήματα περί πατριωτισμού αλλού, όχι σ’ εμένα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments