Πολιτική

Κασσελάκης: «Απαράδεκτο να μην απαντά ο Μητσοτάκης στον Ερντογάν για το κρατίδιο τους στην Κύπρο»

Κασσελάκης: «Απαράδεκτο να μην απαντά ο Μητσοτάκης στον Ερντογάν για το κρατίδιο τους στην Κύπρο»

Πηγή Φωτογραφίας: [363601] ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

«Η Ελλάδα με ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα προστατεύσει πλήρως και στο ακέραιο και την κυριαρχία της και τα κυριαρχικά δικαιώματά της, είναι ξεκάθαρο» δήλωσε.

Βολές προς τον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για αναγνώριση των κατεχομένων από την διεθνή κοινότητα

Χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «Είναι απαράδεκτο ο κ. Μητσοτάκης να μην απαντάει στην πρόκληση Ερντογάν για αναγνώριση του δεύτερου μισού της Κύπρου, η βορ…, το κρατίδιο τελοσπάντων του δικού τους στην Κύπρο αντί να απαντάει επί τόπου…». «…του ψευδοκράτους», έσπευσε να διορθώσει.

«Ενας ηγέτης απαντάει ξεκάθαρα, δεν αφήνει να περνάνε υπονοούμενα. Η Ελλάδα με ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα προστατεύσει πλήρως και στο ακέραιο και την κυριαρχία της και τα κυριαρχικά δικαιώματά της, είναι ξεκάθαρο» συνέχισε.

«Εχω βάλει στην κρίση του κόσμου από τα μέσα Αυγούστου ξεκάθαρες προτάσεις. Για τον στρατό έχω πει ξεκάθαρα ότι θέλω η πρώτη γραμμή του στρατού κατά τη γνώμη μου να είναι επαγγελματική, οι άνθρωποι να έχουν οικογενειακό σχεδιασμό και να έχουν πολύ καλές απολαβές. Για τη δεύτερη γραμμή θέλω να υπάρχει κοινωνική θητεία. Να μπορούν και αγόρια και κορίτσια να προσφέρουν στον τόπο τους με τον πιο παραγωγικό τρόπο. Ο σκοπός είναι ένας νέος να μην χάνει 9 μήνες από τη ζωή του, κάνοντας σκοπιά μη παραγωγική» είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments