Lifestyle

Η κοπέλα του Νεϊμάρ μετά τη νέα απιστία του ξεσπάει: «Φαντάσου η κόρη σου να βγαίνει με έναν σαν και σένα»

Η κοπέλα του Νεϊμάρ μετά τη νέα απιστία του ξεσπάει: «Φαντάσου η κόρη σου να βγαίνει με έναν σαν και σένα»

Πηγή Φωτογραφίας: PEOPLE.COM

Η Μπρούνα Μπιανκάρντι πέρασε στην αντεπίθεση μετά το νέο ... στραβοπάτημα του Βραζιλιάνου συντρόφου της από τον οποίο περιμένει παιδί

Το βίντεο που δείχνει τον Νεϊμάρ να χορεύει με δύο μοντέλα σε πίστα κλαμπ στη Βαρκελώνη «πυροδότησε» φήμες για νέα απιστία του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

Η Μπρούνα Μπιανκάρντι που είναι η σύντροφός του και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο την κόρη τους απάντησε με ένα αινιγματικό post στην φημολογία αλλά επανήλθε και ξεκάθαρα πλέον “βλέπει” απιστία και ξεσπά κατά του Νεϊμάρ.

«Αν είσαι πατέρας ενός κοριτσιού ή, ακόμα κι αν δεν είσαι ακόμα, φαντάσου την κόρη σου στα 18, να βγαίνει με ένα αγόρι σαν εσένα, με τον χαρακτήρα και τη φήμη σου, θα δεχόσουν τον φίλο της;

Αν η απάντηση είναι όχι, άρχισε να φέρεσαι στις κόρες των άλλων όπως θα θέλες να φέρονται στις κόρες σου!» έγραψε στα social media το μοντέλο που έχει ακολουθήσει τον συμπατριώτη της στη Σαουδική Αραβία.

Εκείνος αν και ζήτησε δημόσια συγγνώμη πριν από λίγους μήνες για την απιστία του συνεχίζει να το κάνει και να … επιβεβαιώνει την ιστορία περί κανόνων στην απιστία που του έχει βάλει η Μπρούνα.

Τι είχε ζητήσει η Βραζιλιάνα καλλονή; Τα παρακάτω τρία πράγματα:«Πρέπει να είναι διακριτικός, να χρησιμοποιεί προφυλακτικό και να μην τις φιλάει στο στόμα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments