Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας τηλεφώνησε σε Κασσελάκη και Αχτσιόγλου και τους συνεχάρη

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας τηλεφώνησε σε Κασσελάκη και Αχτσιόγλου και τους συνεχάρη

Πηγή Φωτογραφίας: Δεύτερος γύρος των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023. Ψηφοφορία από τον τέως πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα σε εκλογικό κέντρο της Καισαριανής. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, τηλεφώνησε και στον Στέφανο Κασσελάκη και στην Έφη Αχτσιόγλου

Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, τηλεφώνησε και στον Στέφανο Κασσελάκη και στην Έφη Αχτσιόγλου. Κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών επικοινωνιών, συνεχάρη και τους δύο για τον άγωνα που έδωσαν.

Υπενθυμίζεται πως οι κάλπες έκλεισαν στις 21.00. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τις 21.00 οπότε έληξε και η παράταση μιας ώρας που είχε δοθεί, ψήφισαν 133.700 μέλη. Με αυτό το δεδομένο προκύπτει ότι η προσέλευση ήταν μικρότερη κατά 15.121 σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος, Γιάννης Δρόσος, νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αχτσιόγλου: Ξεκινάει νέος αγώνας, Καλή δύναμη στον Στ. Κασσελάκη [vid]

Εκεί την υποδέχθηκαν ψηφοφόροι της με συνθήματα και εκείνη χαμογελαστή ύψωσε την αριστερή γροθιά πριν κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

Ενώ συγκεντρωμένοι ψηφοφόροι της φώναζαν «Αγώνας πίστη ανατροπή. Η ιστορία γράφεται με ανυπακοή», η Εφη Αχτσιόγλου δήλωσε:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία. Η μεγάλη συμμετοχή έδειξε ότι η κοινωνία κοιτάζει προς εμάς. Εστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικά παρόν για να δώσει τις μάχες που έρχονται. Από αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας να ασκήσουμε αντιπολίτευση στη ΝΔ και να δώσουμε προοπτική στους πολίτες.Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύθηκαν ήταν η μεγαλύερη τιμή της ζωής μου.Ευχαριστώ τον Νάσο Ηλιόπουλο και τον Αλέξη Χαρίτση, αλλά και την ομάδα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον μικρό μου γιο που έδειξε υπομονή και να του υποσχεθώ ότι από αύριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα για εμάς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments