Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Η αντιπαράθεσή μας με τον Στέφανο Κασσελάκη θα είναι πολιτική [vid]

Παύλος Μαρινάκης: Η αντιπαράθεσή μας με τον Στέφανο Κασσελάκη θα είναι πολιτική [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με το νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη

«Ελπίζουμε να φύγει από τη λογική της τοξικότητας και του διχαστικού λόγου, που δυστυχώς για πολλά χρόνια υπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε μεταξύ άλλων

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με το νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανέφερε ότι έγινε από το πρωί προσπάθεια επικοινωνίας του πρωθυπουργού με τον Στέφανο Κασσελάκη και τελικά κλείστηκε τηλεφωνικό ραντεβού για τις 14:00 για να τον συγχαρεί και να τον καλέσει να συναντηθούν.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε στην επικράτηση του κ. Κασσελάκη έναντι της κ. Αχτσιόγλου, αναφέροντας ότι ελπίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα φύγει από την ρητορική του διχασμού και της τοξικότητας, ενώ αναφέρθηκε και στα άτομα που τον στήριξαν και έχουν καταδικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη, αναφερόμενος στον Νίκο Παππά χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

«Μακάρι η χώρα μας να αποκτήσει σοβαρή και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση και ο ΣΥΡΙΖΑ να επανέλθει στον δρόμο της αλήθειας και του ρεαλισμού. Η αντιπαράθεσή μας με τον κ. Κασσελάκη θα είναι πολιτική και αναμένουμε τις θέσεις και τις προτάσεις, για όλα τα μεγάλα ζητήματα», είπε αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Ελπίζουμε να φύγει από τη λογική της τοξικότητας και του διχαστικού λόγου, που δυστυχώς για πολλά χρόνια υπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Η προεκλογική του συμπόρευση με τους πιο γνήσιους εκφραστές της ρητορικής μίσους και του τοξικού λογού, και με ανθρώπους που έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα από την ελληνική δικαιοσύνη, μας κάνει να έχουμε αμφιβολίες», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments